Przedłużenie zajęć zdalnych

Szanowna Pani Dziekan
Jako studenci I semestru studiów magisterskich na wydziale architektury w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania w Warszawie, zwracamy się z prośbą o przedłużenie zajęć zdalnych.
Zaostrzająca się sytuacja epidemiologiczna w kraju i wzrost liczby zachorowań na koronawirusa, szczególnie na nowy wariant Omikron, napawa nas niepewnością i obawami związanymi ze zdrowiem i życiem naszym, i naszych bliskich. Powrót na zajęcia stacjonarne i spędzanie zajęć w salach pośród dużej ilości osób, niesie za sobą ryzyko zwiększonej transmisji wirusa i wzrasta prawdopodobieństwo zachorowania. Na co dzień wszyscy chronimy się przed zakażeniami i przebywaniem w dużych zbiorowiskach ludzkich, dlatego też większość z nas przeszła na pracę zdalną w naszych biurach.
Chcąc uchronić od zakażenia siebie, lub przeniesienia wirusa na bliskich, z którymi mieszkamy, prosimy o przedłużenie dla naszego semestru zajęć zdalnych, abyśmy nie tworzyli zbiorowisk, gdzie mogłoby dojść do zakażenia.
Studenci I semestru studiów magisterskich na wydziale architektury.

Studenci I semestru studiów magisterskich na wydziale architektury w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania w Warszawie    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Studenci I semestru studiów magisterskich na wydziale architektury w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania w Warszawie do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.