Przywrócenie do klubu sportowego Bogdanka Arka Chełm Pana Gabriela Wlazia

Ul. Lubelska 65

22-100 Chełm

Szanowny Panie Prezydencie

Zwracam się do Pana z prośbą o rozpatrzenie ponownego powrotu Pana Gabriela Wlazia do struktur klubu Bogdanka Arka Chełm. Jako jeden z inicjatorów usunięcia uwczesnego dyrektora sportowego pragnę zwrócić uwagę, że zostałem zmanipulowany przez Panią Anetę Marcyniak, która była faktyczną inicjatorką tej farsy, którą mieliśmy okazję oglądać wiosną. Wiele rzeczy wypowiedzianych w tamtym czasie było kłamstwem i manipulacją. Cały zamach na dyrektora został zaplanowany i był cały czas pod kontrolą jednej osoby. Po to, aby maksymalnie zdyskredytować i ośmieszyć Gabriela Wlazia. Miało to pomóc w jego zwolnieniu co ostatecznie stało się faktem. Manipulowany był również prezes Artur Juszczak jak i pracownicy spółki. Z perspektywy czasu wszystko zaczęło wychodzić na jaw. Doprowadziło to do tego, że w obecnej chwili klubem jak i ogromnym budżetem zarządza jedna rodzina. Klubem, którego nie tworzyli. Gabriel Wlaź zdecydował się przekazać klub miastu, powolując się na wyższe cele i dobro drużyny. Po czym został odsunięty w trakcie realizacji swojej wizji. Nie może być tak, że kłamstwo wygra. Dlatego ja i kibice klubu oraz mieszkańcy miasta prosimy o jak najszybsze podjęcie rozmów w sprawie powrotu Pana Gabriela Wlazia na właściwe, należne mu miejsce.

Z siatkarskim pozdrowieniem

Łukasz Mazur & kibice

Podpisując, upoważniam Łukasz Mazur do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.