Sesja i zajęcia wykładowe online na Wyższej Szkole Zdrowia w Gdańsku

My, niżej podpisani zwracamy się z uprzejmą prośbą o zdalną sesję oraz zajęcia wykładowe. Decyzję o napisaniu tej petycji podjęliśmy przez zwiększające się przypadki koronawirusa w Polsce, boimy się o swoje bezpieczeństwo oraz bezpieczeństwo naszych bliskich. Już od miesiąca apelujemy o zmianę ,ale do tej pory bez rezultatu. W tym czasie doszło do wielu zakażeń koronawirusa na naszej uczelni. Jesteśmy zdania, że poprawić bezpieczeństwo można tylko poprzez wprowadzenie sesji oraz zajęć wykładowych w wersji zdalnej. Dzięki wprowadzeniu postulowanych zmian uda się z pewnością zapobiec kolejnym przypadkom, które w ostatnim czasie zwiększyły się w tym konkretnym miejscu.

Magdalena Słupianek    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Magdalena Słupianek do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.