Skatepark w Grybowie.

Do:  Urząd Miasta Grybowa  Burmistrz Miasta Grybowa - Piotr Piechnik  Pl.

Skatepark to miejsce czynnego wypoczynku młodych ludzi w dzisiejszych czasach. Coraz więcej jest osób, które czynnie uprawiają sporty ekstremalne. Niestety do tego potrzeba miejsca, w których można bezpiecznie jeździć, na przykład na deskorolce, rolkach czy BMXie.   Stworzenie skateparku w Grybowie byłoby bardzo dobrą inwestycją. Osoby jeżdżące na deskorolkach, rolkach i BMX-ach nie niszczyłyby Grybowskich murków i powodowały zagrożenia dla osób starszych i dzieci, poruszając się po rynku Grybowskim i innych miejscach zdatnych do uprawiania sportów tego typu. Taki obiekt byłby świetną wizytówkąmiasta Grybowa. Przez większość dni w roku młodzież mogłaby aktywnie spędzać czas w skateparku. Do Grybowa przyjeżdżaliby znani skaterzy, miłośnicy rolek i BMX-ów. Odbywałyby się zawody, które gromadziłyby niezliczoną publiczność. Byłaby to znakomita reklama naszego miasta, jako serca aktywnego wypoczynku w Polsce. Przestronny, kryty skatepark w centrum Krakowa to szansa dla miasta. Miejsca tego typu w Polsce już gromadzą rzesze entuzjastów oraz zwykłych obywateli.  Jestem głęboko przekonany, iż Urząd Miasta Grybowa, w tym Prezydent Miasta Grybowa Piotr Piechnik  , przyczyni się do stworzenia  skateparku w Grybowie. Serdecznie dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego pomysłu i podpisując się niżej pragnędopowiedzieć, że nie jest to tylko mój pomysł, ale wszystkich miłośników deskorolek, rolek i BMX-ów, którzy marzą o obiekcie tego typu w Grybowie.

Niżej podpisany: Gerard Rudkiewicz  33-330 Grybów  gerard12345@o2.pl

Gerard Rudkiewicz    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Gerard Rudkiewicz do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.