STOP plastikowym zabawkom w McDonalds

Ograniczmy zbędny plastik! W wiekszości przypadków te zabawki w zestawach to straszna tandeta z praktycznie zerowa funkcjonalnościa. Uczciwy rachunek sumienia: ile razy i jak długo Wasze dziecko bawilo sie zabawka w happy meal? Dzieci bawia sie nimi jedynie pare minut a zabawka pozostaje smieciem setki lat. Pare minut versus kilkaset lat!  Byc moze nasze prawnuki beda sie wciaz potykac o zabawki wyprodukwoane dzisiaj. Zatrzymajmy to zupelnie niepotrzebne szalenstwo! Zmusmy McDonalds do wycofania tych zabawek! Czy naprawde warto tak zasmiecac nasz kraj? W skali calej sieci McDonalds mowimy o olbrzymiej ilosci smieci.

Czy nie lepsza bylaby alternatywa w postaci prostej gry, zagadki, puzzla? Ktore mozna rozwiazac w restauracji z rodzicami? Istnieje tyle mozliwosci zastapienia tych niskiej jakosci plastikowej tandety czyms inteligentnie tworczym wykorzystujac do tego tekture badz drewno.

Składając podpis, uprawniam Szymon do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.