Uratujmy park przy Os. Grottgera i ul. Piotra Skargi przed betonozą!

Mieszkańcy Gminy Trzcianka!

W miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego miasta istnieje projekt "modernizacji" parku przy osiedlu Grottgera i ulicy Piotra Skargi. Projekt ten zakłada wycinkę prawie 100% drzew - ma pozostać tylko 21 drzew!!! Uratujmy to miejsce, które daje nam tlen, oczyszcza i schładza latem powietrze, daje schronienie przed słońcem, jest domem wielu zwierząt, przed betonozą. Nie zgadzajmy się na wycinkę kolejnych drzew, nie pozbawiajmy sie otaczającej nas natury, nie róbmy z naszego miejsca zamieszkania betonowej dżungli. Podpiszmy petycje i potrzymajmy ten projekt!

Edyta Klamerek-Hoffmann    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Edyta Klamerek-Hoffmann do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.