Wprowadzenie możliwości handlu dobrami w grze Empires&Puzzles

Drodzy gracze Empires&Puzzles!

Napewno nie jednemu z was doskwiera brak możliwości wymiany między sobą na przykład pożywienia bądź żelaza. Wraz ze swoim sojuszem uważamy, że to o wiele ułatwiło by grę. U jednej osoby marnuje się jedzenie, bo ma w magazynie pełno, nie ma bohaterów do ulepszania, rekrutów też już nie.. Za to brakuje żelaza do rozbudowy magazynu. U drugiej brak pożywienia, rekrutów za dużo, ale nie może szkolić, bo bohaterów ma maksimum.. Za to dużo żelaza z którym nie ma co zrobić, bo wszystko już ulepszone, a forteca się buduje.. Czemu nie mieli by się wymienić? Dodać do tego wymianę artefaktów bądź bohaterów. Chyba każdy z nas zna ten moment, kiedy uzbiera się kilka tych samych bohaterów, a że maksymalna liczba osiągnięta trzeba się pożegnać z wielokrotnościami.. Im większa liczba gwiazdek, tym bardziej szkoda to robić. Czemu by nie oddać ich komuś, komu się przydadzą, w zamian za coś innego (surowce, bądź artefakty, albo i innego bohatera). Uważam, że nikt by nie stracił na takich wymianach, wręcz zyskał by. Producenci również by zyskali, a mianowicie nowych graczy jak i by nie stracili tych, którzy mają słabą cierpliwość.

Jeśli jesteście za wprowadzeniem handlu dobrami w grze Empires&Puzzles podpiszcie tę petycję :)

Z góry dziękuję,

Magdalena - Nanami Keiko z sojuszu SKOTI

Magdalena "Nanami Keiko" z sojuszu SKOTI    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Magdalena "Nanami Keiko" z sojuszu SKOTI do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.