Wsparcie finansowe dla MH Automatyki Gdańsk

My kibice, sympatycy sportu, zawodnicy i zarząd Klubu MH Automatyki Gdańsk, zwracamy się do Pana Prezydenta Pawła Adamowicza, oraz Radnych Miasta Gdańsk z petycją o przeznaczenie znacznie większej kwoty w budżecie Miasta Gdańsk na wsparcie gdańskiego klubu hokejowego MH Automatyka Gdańsk.

Nasza drużyna utrzymała się w poprzednim sezonie w lidze i występuje w najwyższej klasie rozgrywkowej w hokeju na lodzie w kraju i walczą o najwyższe cele. Biorąc pod uwagę nasze obecne starania zarządu jak i kibiców oraz predyspozycje do dalszego kształtowania rozwoju sportowego drużyny seniorskiej, młodzieży i dzieci, w których największą liczbę stanowią wychowankowie klubu GKS Stoczniowiec Gdańsk oraz MH Automatyki Gdańsk, prosimy o znacznie większą pomoc finansową abyśmy mogli dalej kontynuować drogę do sukcesów i ulepszać poziom sportowy zawodników z potencjałem i chęcią do grania na kolejne sezony. Serce do walki, ambicja, potencjał drużyny oraz fachowa ręka trenera pozwala na patrzenie w przyszłość z dużymi nadziejami na osiąganie coraz lepszych wyników sportowych.

Wsparcie klubu MH Automatyki Gdańsk to solidna inwestycja w upowszechnianie sportu na terenie naszego miasta oraz promowanie Miasta Gdańsk w całym kraju. Bardzo prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej prośby.

Kibice MH Automatyki Gdańsk    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Kibice MH Automatyki Gdańsk do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.