Wykopac_Bakero

W związku z niestabilną sytuacją w klubie KKS Lech Poznań,  tragiczną grą, atmosferą ,słabą formą zespołu oraz niezadowalającymi wynikami sportowymi wnosimy petycje my wierni kibice Lecha Poznań do natychmiastowego rozwiązania umowy z jednym z najmniej wartościowych trenerów jaki dotąd prowadził zespół KKS Lech Poznań -  Jose Maria Bakero . Kibice uważają iż poziom jaki prezentuje Lech Poznań w obecnym sezonie jest skandaliczny, a roszady jakie serwuje nam obecny trener po raz kolejny doprowadzą zespół do katastrofy. W przypadku braku jakich kolwiek poczynionych kroków lub brak reakcji i nie podchodzenia do tematu poważnie my Kibice Lecha Poznań oświadczamy iż zaprzestaniemy wspierać swój ukochany zespół w meczach przy ul.Bułgarskiej !!! Czas na zmiany !!!

Tutaj już nie ma miejsca na zdanie " na dobre i na złe " ... JMB niszczy nasz ukochany KLUB !!!!

Składając podpis, uprawniam pscius do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.