Żądamy otwarcia odkrytych skateparków!

W zwizku z zaistniałą sytuacją zostały nam nałożone pewne zakazy jednym z nich było korzystanie z obiektów sportowych. Z biegiem czasu pewne restrykcje zostały zniesione jak np. Korzystanie z boisk sportowych.

Wiele skateparków jest nadal zamknięta gdyż w przepisach znoszących obostrzenia nie ma szczegółowo napisane co ma być otwarte. Według etapów znoszenia obostrzeń skatepark kwalifikuje się w 4 etapie gdzie min. znoszone zostają zakazy korzystania z siłowni zamkniętych, basenów, i jak wyżej napisałem skateparków. Jeżeli brać by pod uwagę jakie zakazy zostały zniesione to skateparki o których mowa kwalifikują się pod obiekty kryte.

Wiec przechodząc do rzeczy petycja którą właśnie czytacie jest po to żeby było można korzystać z odkrytych skateparków bo jaka jest różnica między boiskiem i skateparkiem biorąc pod uwagę uczestników.

Krystian Maryniak    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Krystian Maryniak do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.