NIE DLA AOW50/S50 PRZEZ CHOJNOWSKI PARK KRAJOBRAZOWY (ARKUSZ 7)

Skontaktuj się z autorem petycji

NIE DLA PROJEKTÓW CPK W CAŁEJ POLSCE!!!

2020-02-26 11:22:01

Podpisy pod petycją świadczą o Waszym poparciu dla sprawy. Jednak charakter całokształtu projektów CPK ma szerszy wydźwięk, dlatego też utworzyliśmy grupę publiczną na FB, która ma na celu łączenie sił we wspólnym powiedzeniu NIE DLA PROJEKTÓW CPK W CAŁEJ POLSCE!!! Wstawiajcie merytoryczne uwagi do projektu przez formularz CPK. A my tworzymy właśnie ogólnopolską petycję o nazwie NIE DLA PROJEKTÓW CPK W CAŁEJ POLSCE!!!, link wstawimy wkrótce - chodzi o wpływ na klimat, konsekwencje inwestycji dla regionów roliczych, gospodarki żywnościowej, dla środowiska, a w efekcie na naszą przyszłość. Łączmy siły w tym temacie:

Alarm dla Klimatu - Piaseczno

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.