PETYCJA W SPRAWIE TRAGICZNEJ SYTUACJI OSÓB KORZYSTAJĄCYCH Z IMPLANTÓW SŁUCHOWYCH

Skontaktuj się z autorem petycji

Dziękujemy za podpisy

2020-04-10 14:27:55

Szanowni Państwo,

Dziękujemy bardzo za wszystkie podpisy pod petycją:)

Dzięku Państwu wsparciu, każdego dnia pod petycją przybywa podpisów, na dzień dzisiejszy jest ich 7500. Jednocześnie zwracamy się do Państwa z ogromną prośbą o zachęcenie do podpisania naszej petycji, również przez Waszych  bliskich - rodzinę, przyjaciół, kolegów, koleżanki z pracy, rodziców innych dzieci, tak aby podpisało się pod nią jak najwięcej osób.

Proszę prześlijcie wszystkim swoim znajomym link do naszej petycji z prośbą o jej podpisanie:

Z okacji zblizajacych się Świąt Wielkanocnych, pragniemy również złożyć Państwu najserdeczniejsze życzenia zdrowia, radości i nadzieji na lepszą przyszłość. Tradycyjnie smacznego jaja i mokrego dyngusa.

Z pozdrowieniami,

Maria Rekowska

Prezes Stowarzyszenia Słyszeć bez Granic

Stowarzyszenie Słyszeć bez Granic

Petycja_Wymiana Procesorów_ Potrzebujemy Więcej Podpisów

2020-03-26 16:36:37

Szanowni Państwo,

Bardzo Państwu dziękujemy za złożenie podpisu pod naszą petycją dotyczącą dostępu do świadczeń wymiany procesorów dźwięku, która skierowana jest do Ministra Zdrowia. Dzięki Państwa wsparciu, zebraliśmy już ponad 4 000 podpisów, ale wciąż potrzebujemy ich znacznie więcej!

Rozumiemy, że obecnie jest czas epidemii, który jest dla nas wszystkich bardzo trudny, ale jesteśmy pełni nadziei, że szybko minie. Dlatego też każdego dnia  intensywnie działamy w słusznej sprawie dotyczącej wymiany procesorów, aby pomagać potrzebującym go ludziom.

Zwracamy się do Państwa z ogromną prośbą o zachęcenie do podpisania naszej petycji również przez Waszych bliskich - rodzinę, przyjaciół, kolegów, koleżanki z pracy, rodziców innych dzieci, tak aby podpisało się pod nią jak najwięcej Polaków.

Jesteśmy pełni nadziei, że Państwa wsparcie zapoczątkowanych przez nas działań pozwoli na wcielenie w życie zmian, które umożliwią pacjentom dostęp do wymian procesorów adekwatny do realnych potrzeb oraz zmienią życie wielu osób potrzebujących pomocy na lepsze.

Bardzo jeszcze raz dziękujemy i proszę przekażcie naszą petycje do jej podpisania  innym Polakom.

Z poważaniem,

Maria Rekowska

Prezes Stowarzyszenia Słyszeć bez Granic

Stowarzyszenie Słyszeć bez Granic

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.