Blok Z Klasycznymi Kreskówkami na Cartoon Network 20 Lat

"Bardzo Prosimy telewizję Cartoon Network Z Okazji 20 lat uromienia stacji w 1 Września 1998 Roku Żeby Storzył Blok Z Klasycznymi Kreskówkami Na Przykład Takie produkce jak ( Atomówki z 1998  Laboratorium Dextera  Johnny Bravo  Ed, Edd i Eddy  Chojrak – tchórzliwy pies  Krowa i Kurczak  Scooby Doo  flinstonowie  Jessnowie  Odlotowe wyścigi z 1968  Tom i Jerry  Samuraj Jack  Kryptonim: Klan na drzewie  Zwariowane melodie  Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster  Robotboy  Chowder  Harcerz Lazlo  Niezwykłe przypadki Flapjacka) i był ten blok emitowany w piątki godznach od 16:00 do 18:00 a Weekend od 11:00 do 14:00 teoretyczne i nie tylko dla starszych widzów Cartoon Network ale także dla młodzszych widzów Cartoon Network i może te Klaszyczne kreskówki im się spodowają i może  im wpadną ich gust  Prosimy o pozytywne rozpatrzenie prośby."

My niżej podpisani zwracamy się w imieniu swoim, oraz fanów do których informacja o petycji nie dotarła, z prośbą O W Emitowanie Tych Klasycznych Kreskówek z Okazji 20 lat cartoon network

Podpisujcie Się Pod Petycją I Wysyłajcie Ją Znajomym . I Rzeby powstał taki Blok Z Klasycznymi Kreskówkami na CARTOON NETWORK!!!

INFORMACJE PORZĄDKOWE:

PROSIMY O POWAGĘ ORAZ O PODAWANIE PRAWDZIWYCH DANYCH PONIEWAŻ PODEJRZANE PODPISY BĘDĄ USUWANE!