Buspas stop

Drodzy Mieszkańcy Wrocławia,

Uważamy, że buspas na Grabiszyńskiej przynosi więcej szkody niż pożytku. Tak ważna arteria, jaką jest ulica Grabiszyńska, nie może polegać tylko na jednym pasie ruchu w każdą stronę. Wspólnie wywierajmy presję na Prezydenta Wrocławia, aby zatrzymał walkę z kierowcami we Wrocławiu i zlikwidował ten buspas. Ścieżki rowerowe i buspasy (komunikacja zbiorowa) nie są dla wszystkich. Wielu ludzi musi korzystać z aut. Przestańmy dyskryminować wrocławian. Kierowcy to także mieszkańcy Wrocławia, którzy mają prawo do sprawnego poruszania się po mieście i korzystania z jego infrastruktury.

Wesprzyj akcję podpisując petycję do Prezydenta Wrocławia postulującą likwidację buspasa na Grabiszyńskiej!

Radni miejscy Prawa i Sprawiedliwości    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Radni miejscy Prawa i Sprawiedliwości do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.