Domagamy się natychmiastowego zwolnienia dyrektorów Zarządu Dróg i Transportu

Petycja pod którą się podpiszecie zostanie złożona na ręce Pani Prezydent Hanny Zdanowskiej, dotyczy ona zwolnienia dyrektorów ZDiT. To oni są całkowicie odpowiedzi za stan infrastruktury drogowej w mieście, czyli za każdą dziurę w którą wpada wasze auto. To oni przez wiele lat zaniedbań pozwolili na to, aby ulice Łodzi były zakorkowane w każdej części miasta.To także oni doprowadzają do tego, że pieszy, rowerzysta czy zmotoryzowany nie mogą czuć sie bezpiecznie, poczynając od złej nawierzchni chodników,ddr, ulic kończąc na niewidocznych przejściach dla pieszych.

Jeżeli masz dość i chcesz zmian na ulicach miasta Łodzi, to nie zastanawiaj się i podpisz petycję

Jarosław Kostrzewa LDZ Zmotoryzowani Łodzianie    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Jarosław Kostrzewa LDZ Zmotoryzowani Łodzianie do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.