Przeciwko niekontrolowanemu przyjmowaniu uchodźców (imigrantów)
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
#2: - właśnie z powodów poruszonych przez Ciebie napisałam tą petycję i właśnie to co piszesz m.in . zawarłam w jej treści - dziękuję za poparcie
Re:
#8: - dziękuję wszystkim ,którzy mają odwagę podpisem wyrazić swoje zdanie
Dziękuję za napisanie petycji.
Mam nadzieję, że podpisze ją mnóstwo osób.
Re:
ja dziękuję za podpis- napisałam ,bo uważam ,ze bezczynność to najgorsze co może być w tej podbramkowej dla nas sytuacji
Re: Re:
Społeczeństwo jest oburzone i przerażone, ale zwykłemu człowiekowi nie jest łatwo protestować a co dopiero skutecznie działać.Dlatego podziękowania należą się każdemu kto potrafi i chce zebrać potencjał sprzeciwu.Pozdrawiam i raz jeszcze gorąco dziękuję :)
Stajemy przed realnym problemem jakim jest islamizacja Europy. Grecy i Węgry wołają o pomoc, "uchodzcy" pokazuja swoje oblicze, kradnac,niszczac i gardzac krajami, do ktorych udalo im sie dostać. Oni nie maja zamiaru sie do nas, europejczykow dostosowac ale narzucic nam swoje zacofane, okrutne zasady.Mimo, ze mieszkam za granicą to wychowuje syna na Polaka i chce aby w przyszlosci mogl nim byc, a nie ukrywac swoją tożsamości, obyczaje i wierzenia w obawie przed scieciem glowy. To dla niego podpisuje te petycje. Dla jasnosci, jestem za pomoca dla kobiet, dzieci i osob starszych, tylko ze to nie oni tak licznie przybywaja do Europy ale agresywni mezczyzni w wieku poborowym. Tego nie rozumiem, skoro sa tacy " waleczni" to wracaja i walczą o swoj kraj a nie rzucaja sie jak gowno na sznurku( za przeproszeniem) na Węgierskich dworcach....
Jestem przeciwna immigrantom muzelmanskim w Polsce poniewaz mam 2 dzieci i obawiam sie o swoje i ich bezpieczeństwo oprocz tego w ich krajach katolikow sie bestialsko morduje a gdzie tylko sie pojawiaja sa ataki terrorystyczne dotychczas w Polsce bylo spokojnie i niech tak zostanie
Skad rzad P. KOPACZ weznie na uchoccow jesli dopiero co nie dawno niemiala dla polskich rodzin na zwiekszenie kwoty zasilku(jalmurzny) rodzinnego na 500 zl z kwoty 80 zl a na uchodzcow na 1 rodzine chce dac po 3 tys precz, z taka polityka
Kocham swój kraj
Zgadzam się z przedmówcami
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.