Nie w naszym imieniu!
Skontaktuj się z autorem petycji
Dziękuję Wam za to co robicie
boga m.
Uważam , że należy głośno dawać wyraz swojemu oburzeniu na tak skandaliczne i ksenofobiczne wypowiedzi polityków.
Jestem po stronie cierpiących.
O ile rozumiem intencje, na pewno szczytne i powodowane współczuciem, to dobrze by było nie naciągać faktów przy okazji takiej petycji. Waszczykowski powiedział "już słyszę dyskusje oszalałego lewactwa" w odpowiedzi na pytanie czy to zachód ponosi odpowiedzialność za zamachy w Paryżu. Wypowiedź mało dyplomatyczna, ale nie można tego zrównać z określeniem tak praw człowieka.
przeraża mnie kierunek, w jakim zmierza ten kraj. boję się takiej Polski i nie chcę żyć w takiej Polsce. to nie jest normalne, jeśli polscy obywatele, tacy jak ja, zaczynają poważnie myśleć o zmianie obywatelstwa. nie dla nienawiści, nie dla ksenofobii, nie dla rasizmu. powstrzymajmy to, i nie dajmy sobie wmawiać, że zło jest dobrem.
Podpisałam petycję, bo jestem chrześcianką i każdy uchodza to Jezus pukający do naszych drzwi, proszący o ty, by go nakarmić i uratować przedz śmiercią. Wstyd by mi było go nie wpsuścić.
| This discussion has been closed. |