Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
OD lat sledze prase frankofonska i polskie zrodla i jestem porazona przez nie tylko tendencyjnosc i jednostronnosc ale przez powielanie po prostu bzdur lub klamstw, ktore nyly w interesie to rosyjskiej strony, to nastepnie juz nie wspominajac sprawy katastrofy jednoznacznie po stronie jedynej partii - Platformy .
Najpierw bylam zdziwiona , potem przerazona, po czym podjelam poszukiwania by zrozumiec kto i dlaczego taka polityke stosuje .
Dzis juz to nie dziwie , przestnmy naiwnie wierzyc w obiektywizm i "wolnosc" prasy na zachodzie. Ten zawod zostal zdegradowany od dawna do czysto comercjalnego uzytku.
Powod jest w systemie : Kazde slowo , opinia moze przyniesc ogromne straty lub ogromne zyski wlascicielom mediow . To jest inwestycja jak kazda inna i musi sie oplacic. ....
Czyli czegos to nauczylo.
Jeszcze inna DOBRA STRONA ich agresywnosci: Odkrycie ze EU nie popiera rzadu PIS-owskiego i go atakuje przekonalo mnie ze ten rzad musi byc o wiele za malo skorumpowany i nie dawac po temu nadziei by go popierac lub chocby tolerowac.
(Bo nie ma dzis rzadu bez korupcji- to tez wynik systemu i rozlozenia wladzy realnej czyli ekonomicznej) .
Kiedys bylam entuziastka EU ale jak widac to jest uleczalne .
petycja o tbs
Witam pomózcie nam również z petycją o wykup tbs
tamten rząd zbył temat nierealną ustawą
http://www.petycjeonline.com/wykup_mieszkanie_w_tbs_-_petycja_o_nowelizacj_ustawy
Trzeba glosno I wielokrotnie informowac Polakow.o sprzedawczykach naszego kraju I punktowac ich wredne posuniecia np podpisanie przez Tuska-zdrajce traktatu Lizbonskiego I ze to spowodowalo wielo miliardowe zadluzenie Polski.
obywateli, ponieważ jego politycy są doświadczeni, wykształceni,
wierzący w Boga, prawdziwymi patriotami z krwi i kości.
Poprzednicy z państwowej obory czy platformy
oszustów, razem z kundlem /czyt.Tusk/ bezczelnie kłamali i kradli
dobro wspólne, dowód - afera goniła aferę. Rozliczyć ich za to!
NIE Skorzystalam
Potem stan wojenny kończący się jeszcze dziwniejszymi rządami .
Wtedy miałam malutkie dzieci,
nie miałam czasu na czytanie, a zresztą to była propaganda, ale widziałam to co złe w naszym kraju. Teraz jest nadzieja na zmiany dobre dla ojczyzny i obywateli, na dbałość o naród ponieważ uważam. że siła państwa zależy od liczebności i siły narodu
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Tak mamy rząd cudowny. Zarówno nasz prezydent jak i premier są marionetkami prezesa. Super niesprawiedliwa ustawa 500 zł na każde dziecko - gdzie na pierwsze dziecko się pieniązków nie dosteje bo próg dochodowy jest tak niski, dalej podwyższenie opłat bankowych żeby temu sprostać. Kto na tym ucierpi? Zwykli cięzko pracujkący ludzie. 20 mln zł na szkołe Rydzyka i głosowanie nad ustawami w nocy cichaczem. Gratuluję wszyastkiom trzeźwo myślącym. Swiat się z nas śmieje. Wstyd. Wstyd mi, że żyję w takim kraju.
dlaczego
pod bzdurna petycja do prezydenta 22 tysiace ...uzbierajmy wiecej.
"Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Pan Andrzej Duda Wzywamy Pana do zrzeczenia sie urzedu Prezydenta"
| This discussion has been closed. |