Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
"rząd Prawa i Sprawiedliwości, który buduje demokrację w Polsce. " ?
oooooooooo - ciekawe :)
Niezły kabaret ! No, chyba że Demokracją nazywamy model rosyjsko-bialoruski :)
Podpisałem poniewaz jestem Polakiem!!Dlaczego jednak polski Rzad który dostał od Polaków mandat do Rzadzenia nie zamyka złodziei z PO,Psl,Swetru ,oraz KOD!!! Przeciez ta zawszona anarchia KOD !! Rozlewa sie na całą Polske !! Dlaczego w TVP info dalej pracuja zdrajcy Polski i zapraszaja takich samych zdrajców i Oszołomów z PO,PSL,Swetru ,SLD do jakiejs dyskusji??? Kto to jest jakis czazasty?? To są trupy polityczne którym Polacy Powiedzieli WON!!!
Jeszcze czego. Mowy nie ma. W pół roku zniszczyli Polskę. Zabierają nam wolność. Zawłaszczają Polskę, nepotyzm niebywały, niebywały skok na kasę i posady, pełna niekompetencja
Re: Re: Re:
Patriotyzmem nazywasz sprzedawanie a właściwie rozdawanie polski Watykanowi to gratuluję.
Re:
No jak to? Nie możesz patrzeć na tych obłudników niszczących nasz kraj i jednocześnie ich pobierasz? Dziwne bardzo.
Re:
Za pisanie takich głupot Wam płacą, czy dobrowonlie dajecie sobie zakładać klapki na oczy i piszecie takie dyrdymały? Zastanawia mnie, bo nie wiem, jakim cudem myślący człowiek, mgły popierać ludzi łamiących konstystuję i takich, krzy mają wyroki na karku.
Ile płacicie trollom za zakładanie lewych maili i podpisywanie się tu w cudzym imieniu? ŻAŁOSNY RZĄD i jeszcze żałośniejsza NIBY petycja.
najemników z zachodu i wschodu, którzy sprzedawali Polskę i wyniszczali Polaków (reforma zdrowia, brak pracy itp) . Zamiar był prosty, przekazać ziemię polską Niemcom do Wisły, a z reszty dokona okupant rosyjsko-niemiecki. Z reszty Polaków zrobi wymierających stopniowo niewolników. Tak to miała się zrealizować zwycięsko II wojna światowa, która przekształciła się ze zbrojnej do agenturalnej " w białych rękawiczkach "i - zgodnie z umową Ribentropp - Mołotow.Niemcy do Wisły a Rosja od Wisły
DDRe:
| This discussion has been closed. |
Re: Wstyd!
#2548: - Wstyd!
do komucha z gory..... a ty pewnie za pedofilia stoisz i zwolennik mieszania gowna w du.pie.., a wstyd to krasc i z dupy spasc lewakuu zawszawiony