Stare LPS
Skontaktuj się z autorem petycji
stare lps lps kocham ję
Chcę żeby wróciły LPS G2
nie chce nikogo obrazić :P Ale to jst beznadziejaa !!! POROSZE DODDAJCIĘ STAREE LPSSS !! BŁAGAAMM
Są słabe do filmów przede wszystkim dlatego, że:
-w przeciwieństwie do starych LPS większość nie ma 'obojętnego' wyrazu pyska. Co drugi ma wywalony język na wierzch. I jak udawać, że jest smutny?
-mają dziwne pozycje
-DZIURY
-są po prostu dla większości brzydkie.
Mam nadzieję, że to przekona kogokolwiek do przywrócenia starych LPS...
Bo jak widać napracowałam się nad tym 'wypracowaniem' :')
Chociaz hasbro i tak mysli o najmlodszych.. :(
chce stare lps
nowa wersja lps jest bardzo nie bezpieczna. Małe dzieci mogą odczepić głowe i np. połknąć ciało. Co raczej nie jest bezpieczne. Tak po za tym wole lps G2 są o wiele lepsze, ładniejsze, lepiej się nimi bawi. Błagam żeby wróciły. Prosze !!!!!!!!
Wiele osób marzy by wróciły stare LPS. Bez nich dzieciaki zmuszone są do wymiany z innymi na Olx. Są przy tym oszukiwane czasami. Jeśli wysłały pierwsze figurkę to tracą ją i nie zyskują nic. Czasami muszą kupować, a cena jednego "unikatowego" Littlest Pet Shopa wynosi nawet 500 zł. Nie wszyscy chcą nowe Lps. Chcą stare, nie umiejące oderwać głowy i zamienić na inną głowe figurki. Nie tylko dzieciaki zajmują Lps. Dajmy na to Youtuberke Xerde. Pozdrawiam firmę Hasbroo. Mam nadzieje, że wrócą. Dla mojej kuzynki jest to strasznie ważne przez co dla mnie też się tak stało.
Re:
Widzę, że nie tylko ja palnęłam więcej niż jedno zdanie jak większość.
Bardzo chciałabym stare LPS nowa wersja jest okropna i te dziurki ! Są nie do wytrzymania !
I dlatego chcę starą wersje LPS i nie tylko ja tylko wszystkie LPSTuberki !
Pozdrawiam serdecznie
~ Creame
Niech wrócą stare LPS !!!
| This discussion has been closed. |