Petycja w obronie polskiej szkoły
Skontaktuj się z autorem petycji
Poza tym uważam, że tak chaotycznie przygotowana " dobra zmiana" przez PIS spowoduje upadek polskiej edukacji i sprowadzi ją do stanu agonii i spowoduje totalny " ciemnogród" edukacyjny kolejnych roczników młodzieży polskiej, uczącej się w systemie 1 - 8.
Jestem za poprawianiem systemu oświaty a nie za rewolucją!
Z poważaniem
rodzic dziecka pozbawionego możliwości wyrównania szans edukacyjnych.
Jestem Nauczycielem od 33 lat, pracowałem w czasach PRL, ale takiego traktowania Nauczycieli jak obecnie nie doświadczyłem.,, Pierwszy Nauczyciel "wypowiada się w taki SPOSÓB o 17 letniej, ciężkiej i uważam owocnej pracy tysięcy Nauczycieli, Dyrektorów.
To, co się chce wprowadzić jest nieprzygotowane i nieprzemyślane.
To, że świat idzie do przodu i w wielu krajach idą dzieci wcześniej do szkoły to nic, to nie dociera! Zburzyć, by móc odbudowywać, to domena rządów i nie tylko prawicowych!
Nie wyrażam zgody na okłamywanie nauczycieli. Ktoś nas traktuje jako ciemnotę, która niczego nie rozumie. Jako praktycy najlepiej wiemy co robimy i jakie mamy efekty. To co słyszymy w mediach od "reformatorów" to niczym nieuzasadnione wizje, za które kiedyś ktoś znów będzie płacił. Niestety teraz nikt się z tym nie liczy. Ważna jest tylko idea...
nie robi sie reformy edukacji tak po łebkach w ciagu 1 pokolenia 2 różne reformy edukacji to swiadczy o krotkowzrocznosci i niekompetencji władzy, zacofaniu, zasciankowosci, glupocie pozdrawiam
| This discussion has been closed. |