Allegro, Petycja do Zarządu MIH Allegro B.V.
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Ale na ebayu lepiej człowiek się porusza i jest bardziej przejrzyste, a tu jest MASAKRA. Znikoma oglądalność , żadna sprzedaż. JEDNA WIELKA TRAGEDIA
Niech ten nowy wygląd sobie będzie, dla tych którym się podoba... ale niestety ja wolę korzystać ze starej wersji, ponieważ była przejrzysta i funkcjonalna... Teraz jakiekolwiek wyszukiwanie i przeglądanie produktów jest kompletną męką dla umysłu... Popełniacie samobójstwo narzucając użytkownikom nowy interfejs... Na siłę nigdy się nic nie osiągnie. I nie wiem z czego się cieszycie pisząc na fejsie, że "nowy wygląd już z nami pozostanie", skoro z dnia na dzień sprzedającym spadnie sprzedaż, a wam prowizje polecą ostro w dół...
Nie wiem, kto wymyślił i sprawdził te wasze nowoczesne rozwiązania, ale jak widać po wpisach na cafe allegro i na facebooku opinie są zdecydowanie NEGATYWNE.... ten nowy interfejs wręcz odpycha... z przykrością to stwierdzam, ponieważ od wielu lat korzystałem z allegro i znosiłem wszelkie zmiany, ale ta... po prostu jest zabójcza. I nie chodzi o to, że nikt nie przepada za drastycznymi zmianami z dnia na dzień, ale o to, że nowa szata graficzna daje po oczach i korzystanie z waszego portalu może wręcz wywoływać padaczkę...
Szkoda słów właściwie, bo z pewnością dostaliście już niejeden taki e-mail...
Re:
Mało sensowna ta petycja bo dotyczy tylko szaty graficznej, gdzie cokolwiek o awariach, braku rekompensat, spadku wyświetleń spowodowanych nie tylko zmianą szaty a bardziej błędami systemu (niewracanie do tego samego punktu po powrocie do poprzedniej strony- zgłoszone 14-go lutego), sprawa przedłużania aukcji już zakończonych sprzedażą, brak informacji o awariach, ukrywanie forum pod mikroskopijnym napisem cafe na dole strony, ile osób wie że to forum, bzdurne czasy awarii 5 minut tu, pare godzin tam podczas gdy awaria trwa 5 dni itd.
Petycja jest sprzed dwóch lat, jak widać nadal aktualna
Re: facebook!! juz 600 osob!! udostepniajcie ANTY - NOWE-ALLEGRO
POLUB NAS NA FACEBOOKU i udostepniaj zdjecia!! Pokazmy ILU NAS JEST!!
Klienci NC+ troche wywalczyli !!! pora na NAS!!!
http://www.facebook.com/chce.stare.allegro
Jako kupujacy jest to nie do przyjęcia!!
Jako sprzedający - spadki u wszystkich obrotów o 80% !!!
Re:
po co pisac ptycje, przejdzmy wszyscy do innego serwisu, tyle ze do jednego wybranego jakims demokratycznym wyboram na zasadzie ankiety, wtedy alleszit wszystkim bedzie mogl nakukac i tyle
koniecznie muszą się media tym zająć!!!!
Opinie allegrowiczów
Wielki przestaje się liczyć z opiniami małych. Ale to ci mali stanowią ich wielkość i siłę
Re: Re: Pomysł tak doskonały że aż niemożliwy do zrealizowania
Firmy i ludzie za dużo zainwestowali aby zaczynać od nowa No i na tym obcy właściciele bazują Weszła co prawda duża konkurencyjna firma ale też obca i potraktowała Polaków jak nierozgarniętych dupków
Jak długo macie zamiar iść na pasku Allegro?
Re: Allegro śpi a Selligo.pl naprawia ich luki...
#49: Maxio44 - Allegro śpi a Selligo.pl naprawia ich luki...
selligo zmieniło się na selltarg.pl
Re: Opinie allegrowiczów
#64: andy - Opinie allegrowiczów
Ten serwis żyje tylko dlatego, ze firmy tam wystawiają aukcje... inaczej za swoje podejście już dawno by padł...
Dobrze, że powstaje selltarg.pl - może on cos zmieni w jakości aukcji i obsługi?
Zapowiada sie ciekawie, ale zobaczymy....
Wystartował nowy serwis aukcyjny
Serwis sprawia wrażenie dostosowanego do uzytkownika... Co prawda minęło kilka godzin od jego startu a odwiedziło go już blisko 8tys internautów. Jeśli ty tez masz dostć potentata, sprawdź jakie zmiany wprowadza selltarg.pl
Re: Ja już mam dosyć allegro, niech nauczą klientów ebaya to się przeniosę
#8: Sprzedający - Ja już mam dosyć allegro, niech nauczą klientów ebaya to się przeniosę
Podobna sytuacja: klient zamawia usługę na allegro a następnie prosi o pilny kontakt telefoniczny. Po kilku godzinach dzwonię do niego a on mi oświadcza że kupił już na innej aukcji bo mu się śpieszyło. Złożyłem wniosek o zwrot prowizji, kupujący nie odpowiedział na zgłoszenie, allegro zamknęło temat. Wniosek jest jeden - nastały czasy na allegro gdzie kupujący może robić co mu się podoba, kliknie dla zabawy kup teraz po czym nie będzie się odzywał a allegro nie rozpatrzy pozytywnie wniosku o zwrot prowizji bo powinienem mieć rezygnację na piśmie (tylko jak taką uzyskać gdy kupujący się nie odzywa!!!).
| This discussion has been closed. |