Petycjeonline.com

PETYCJA W SPRAWIE PLANU LIKWIDACJI SOSW DLA NIESŁYSZĄCYCH W OLSZTYNIE

Podziekowania

Gość#1 Feb 14, 2021, 19:29
Mam nadzieję że sosw zostanie w tym samym miejscu co był bo jesteście nieliczna jednostka niosąca pomoc dziecia z naszego regionu
Gość#2 Feb 14, 2021, 19:42

Moje gratulacje. Świetnie się zorganizowaliście. Wywieranie presji w słusznej sprawie ma sens.

Mac#3 Feb 14, 2021, 21:34

Re:

#2: Jarosław Babalski -  

Proszę wspierać nasze działania. Mój syn rozwija się prawidłowo dzięki staraniom personelu Przedszkola.

Edyta Markowicz#4 Feb 15, 2021, 16:30

Szacunek i uznanie za sprwane działanie i szybkie integrowanie środowiska. To świadczy o Państwa sile, ale przede wszystkim o zaufaniu do kadry Ośrodka.

Gość#5 Mar 09, 2021, 09:23

Edukacja i rehabilitacja dziecka z wadą słuchu to proces ,który musi być realizowany systematycznie przy wsparciu surdopedagogów. Osrodek był placówką, która tętnila życiem była aktywna w środowisku, kreatywna i profesjonalna.Edukacja integracyjna zrobiła swoje,  ale nie wszystkim ona służy, dlatego wspierajmy, pomagajmy aby placówka nadal służyła dzieciom i młodzieży potrzebującej wsparcia.Dziękuję za podziękowania .

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.