Petycjeonline.com

Petycja przeciwko zlikwidowaniu prawnej ochrony zwierząt w Polsce.

[AKTUALIZACJA] 12.12.2022 kolejna deklaracja ministra rolnictwa o zamiarze odebrania organizacjom prawa do ratowania zwierząt. WZNAWIAMY ZBIERANIE PODPISÓW

Gość#1 Dec 12, 2022, 19:27
Boże znowu ten koszmar powrocił
Kurpi#2 Dec 12, 2022, 20:06

#prawda

Ludzie, ktorzy wymyslaja takie bzdury powinni stracic zajmowane stanowiska ! Minister debil niech się zamknie w budzie, najlepiej na mrozie z lancuchem na szyji i bez grama wody. Patologia jeba*na co tylko kasy szuka. A tfuuuuuu

Gość#3 Dec 13, 2022, 12:04
Spit dużo zwierząt w Polsce cierpi muszą być władze które odbierają zwierzęta bo ludzie nie mający serc
Iwo#4 Dec 18, 2022, 17:18

Re: #prawda

#2: Kurpi - #prawda 

Bravo!!!!! ❤️ Myślę dokładnie to samo!

Iwona 👏👏👏

Gość#5 Dec 19, 2022, 18:09
Organizacje ratujące zwierzęta powinny istnieć z pełnymi prawami, widzimy że wiele dobrego robią dla poszkodowanych , leczą , żywią , dają schronienie.
Ekologiczny rolni#6 Feb 01, 2023, 23:39

Najstraszniejszą sadyści w Polsce

Fabianski  zabrał mi  ekologicznie hodowane zwierzęta ponad 300 sztuk. ! Sukinsyny pakowali w kartony  malutkie kurczęta które chodziły z kępkami po ogrodzie. ! Zdeptywali je goniąc w 30 stopniowym upale. ! A po   jakimś czasie w tych kartonach już połowa piskląt gąsek nie żyło. !  Kury ekologicznie  hodowane warte ok 100 zł sztuka  zawieźli do schroniska braci mniejszych  dla psów. !  Kura warta 100 zł a pies. Zero zł. !   Zabrali 12. Kóz które kupiłam  od  ludzi którzy je głodzili pół roku. ! A te janalje zabrali je  i w tym  2 przed samym wykończeniem  , wieźli co najmniej 5 godzin z Warszawy do Trzcianki. !  Potwornie  sadyści.  ! ! ! A przed zabraniem prubowali otruwac mi zwierzęta. Aby  nauczyć  wolontariuszy jak się załatwia i wykańcza  hodowców. ! Teraz wiem że nie ma w Polsce żadnych animalsow. Którzy by pomagali zwierzętom  ! ! ! Żadnych.   ! ! ! Są tylko sukinsyny którzy za wszelką cenę chcą zarabiać na cudzej krzywdzie miliony. ! ! ! 

Gość#7 Feb 18, 2023, 20:05
❗ Domagam się zdjęcia ochrony z polityków. I zalegalizowania polowania na nich. WON OD PRAW ZWIERZĄT!
Gość#8 Feb 18, 2023, 20:06

Re: Najstraszniejszą sadyści w Polsce

#6: Ekologiczny rolni - Najstraszniejszą sadyści w Polsce  

Niech Cię szlag! To Ty zarabiasz na czyjejś krzywdzie. 

Gość#9 Feb 18, 2023, 20:07
❗ Domagam się zdjęcia ochrony z polityków. I zalegalizowania polowania na nich. WON OD PRAW ZWIERZĄT!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.