RATUJMY UKOCHANE GIMNAZJUM NR 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: szkoła
co z tego, że najstarsza? to wcale nie znaczy ze najlepsza. z tym, że najlepsza to tez przesada. swojego czasu jedynka miała taką sama opinie jak dwójka
Najlepsze gimnazjum chcenie zamknąć??
Re: Re:
no to do Małej: umm, ciekawe z jakiego Ty jesteś osiedla, że uważasz, że ludzie z prz to zwierzeta, wiec prosze japa tam :*
Re: Re:
cóż... Jedynka osiąga więcej, dzięki zgraniu ludzi do niej uczęszczających, ja sam mieszkam na Przywiślu i gdy słysze gdy ktoś najeżdzą na tą dzielnicę, to mnie bierze po prostu ku*wica. Ci ludzie, może nie najbardziej utalentowani, mają jednak szacunek i potrafią się zachować, pomimo tworzonego mitu, który jest wyłącznie fałszem, sam mam wielu kolegów z tamtej dzielnicy, którzy możę nie najlepiej się ucza, ale mozna z nimi pogadac. Poza tym, chcę dodać, że jeśli jesteście tacy mądrzy przez internet, przyjdźcie do nas i mówcie nam to w twarz, bo nienawidzę takich cwaniaków/cwaniar. pozdrówki
Co więcej, uczniów z Gimnazjum nr 1 po przeniesieniu do innego Gimnazjum chcą porozrzucać po innych klasach, zamiast stworzyć dla nich klasę, tylko, że w nowej szkole. Założę się, że wielu (jak nie większość) uczniów wolałoby pozostać w starym gronie przyjaciół i kolegów. Niestety nikt dzieciom nie daje prawa głosu. Każdy wie lepiej, a Pan Prezydent zwłaszcza.
Re:
żyjemy w czasach, kiedy nawet przeglądarki internetowe podkreślają błedy ortograficzne, a nastolatki i tak sadzą podstawowe błędy...
"dziewczyną" -- (zabiorą coś z tą) dziewczyną
"dziewczynom" - (zabiorą coś tym) dziewczynom
2012-01-18 15:30
3-to bitch...1-niech zostanie trujke usónac...:D**xD
Kolego widzę ,że ty chyba nawet edukacji nie zacząłeś, w 3 słownik znajdziesz ; *
| This discussion has been closed. |
szkoła