Samą miłością dzieci nie nakarmimy.
Skontaktuj się z autorem petycji
Jestem terapeuta dzieci/osób niepełnosprawnych więc ROZUMIEM.
Pozdrawiam.
Barbara Olasiewicz
To społeczeństwo walczy o prawo do życia zarodków, a życia urodzonego nie szanuje. I nawet nim nie pogardza, bo po prostu go nie zauważa.
w czartek dostałam zasiłek - kupiłam papmersy , cewniki , leki , zapłaciłam za rehabilitację (w tym miesiącu połowę bo dziecko chorowało ) i nie bardzo wiem co dalej bo z zasiłku nie zostało nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko dlatego ,że jestem obca dla tego dziecka i nie mam obowiązku alimentacyjnego.Stan zdrowia dziecka nie pozwala mi na podjęcie pracy.Czy nasze przepisy nie są chore? Jestem za zmianą ustawy, zwiększeniem świadczeń aby nam rodzicom, opiekunom prawnym dzieci niepełnosprawnych żyło się lepiej. Osoba zdrowa nie mająca kontaktu z niepełnosprawnością nie ma pojęcia jaką ciężka pracę wykonujemy.
Re:
Dziękuję Ci bardzo za te mądre słowa jesli pozwolisz roześlę je gdzie się da ;-)
pozdrawiam
Re:
paranoja ..... a potem się mówi że nikt nie chce adoptować niepełnosprawnego dziecka..... :-//
mam nadzieje
niepełnosprawni...
Świetna petycja trafiająca w potrzeby dzieci i młodzieży niepełnosprawnej oraz ich opiekunów. Przecież to co proponuje polski rząd to zakrawa na kpiny. Ludzie którzy ukończyli bądź niedługo skończą studia mają problemy ze znalezieniem pracy. Ba nawet zdrowi ludzie nie mogą znaleźć jakiejkolwiek pracy a cóż niepełnosprawni. Wiem co mówię sam jestem niepełnosprawny od 20 lat opiekuje się mną moja mama która poświęciła swoje życie i karierę na rzecz opieki i codziennej troski.
Dziękuję Wszystkim.
Re:
Wspierajmy się dalej!!!
| This discussion has been closed. |