Petycjeonline.com

Protest przeciwko satanizmowi w reklamach Agros-Nova

Skontaktuj się z autorem petycji

Gość#451 Nov 01, 2012, 00:36

zgadza sie

This comment has been removed by the author of the petition.

Paweł#453 Nov 11, 2012, 18:22
Byłem wiernym konsumentem produktów AN, od dziś ja i moja rodzina a przestajemy kupować produkty całej grupy AN. Wolę kupić coś produkowane zagranicę niż uczestniczyć w promocji Demona. Gratuluję Panie Sypek, będzie Pan bohaterem Harvard Business Review za 2-3 lata - case Jak nie tworzyć kampanii marketingowych .. zdumiewające jest to, że facet, który wydaję się być rynkowo łebski jest w stanie popełnić taki błąd. Firma nastawiona na produkcję dla rodzin - produkuje napój kojarzony ze środowiskiem plastikowych okultystów bo kim jest Darski celebrytą, który za chwilę pojawi się w Tnzg

Reason for the removal: Wolno?? s?owa, drogi Panie, to wynalazek maso?ski. My nie u?ywamy takowych :) Mi?ego dnia.

Gość#455 Nov 20, 2012, 10:49
Jestem przeciw satanizmowi i mam nadzieję , ze ten napój szybko zostanie wycofany.
aart#456 Nov 20, 2012, 10:55

STOP W S Z Y S T K I M dopalaczom !!!

Używanie JAKICHKOLWIEK dopalaczy to stosowanie PRZEMOCY wobec siebie samego, a co za tym idzie stępienie wrażliwości na przemoc od innych i na koniec zaproszenie do stosowania przemocy wobec bliźniego.
jegr#457 Nov 20, 2012, 12:34
Jestem racjonalistą i dlatego sprzeciwiam się apoteozie zła, nawet w postaci symbolicznej, bo jest to programowanie złem własnej podświadomości. Jako katolik wierzę też w osobowe zło i taki styl "promocji" budzi mój sprzeciw i odrazę. Jest dla mnie objawem co najmniej niefrasobliwej, ale głupoty. Nie wykluczam też gorszych intencji.
Gość#458 Nov 21, 2012, 10:44

dostępność produktów owocowo-warzywnych

bojkot niektórych produktów [Kotlin, Łowicz, Pysio...] może być trudny, gdyż są to najtańsze wyroby na rynku
Jan Cyraniak#459 Nov 21, 2012, 15:08

Re: dostępność produktów owocowo-warzywnych

#458: - dostępność produktów owocowo-warzywnych

Nie wiem jak gdzie indziej, ale w Poznaniu znaleźć można wiele tańszych produktów mniej znanych marek (np. Rolnik lub Dawtona).

Arlekin#460 Nov 22, 2012, 20:37
Bardzo słuszna sprawa. Podoba mi się pomysł wysłania petycji do wszystkich parafii. Wydaje mi się, że mało osób wie o tej akcji.

DOROTA#463 Nov 27, 2012, 23:06
gdyby ludzie wiedzieli jakie to niesie konsekwencje nie tylko dla osoby ,która tyka się okultyzmu , ale również dla jego rodziny obecnej jak i jego potomków, to nigdy by się na to nie odważył.
Gość#464 Nov 27, 2012, 23:58
jestem przeciwny promowaniu wizerunków satanistycznych - zwlaszcza gdy czyni się to za sprawę loga produktu, czy wizerunkiem firmy... zróbmy coś, bo szatanizm wpycha się do nas drzwiami i oknami!!!

Nina#471 Dec 15, 2012, 23:45
Nie lubię Nergala;[