Ratujmy 195
Skontaktuj się z autorem petycji
Kolejne źródło zarobku
kanon
Robiąc oszczędności, ZTM powinno też zadbać o zmiany na swoich podwórkach: w Wawrze miało być tylko w dni powszednie 342 a jest całotygodniowe 219, z Legionowa autobusy mogłyby kończyć na Tarchominie czy Nowodworach a nie na Żeraniu (dowozówka do linii 2). I to też są oszczędności. Tyle że w Wawrze pani Hania mieszka więc "niedasię", a w Legionowie pan Dyrektor Ruta więc "niewolno".
JŚ
ratujmy 195
Teraz stoję na przystanku, ze mną 4 osoby, przyjeżdża 195, nikt
do niego nie wsiada, wszyscy czekają na 179, żeby potem się
przesiąść. Urzędasom z ratusza we łbach się poprzewracało z dobrobytu,
nie mają co robić, bo jest ich za dużo, to kombinują.
Nie macie racji
Kto chce to moze podjechac 179 do metro Imielin lub metrem i tu ma 503.
Mozna na Dolinie Sluzewieckiej w 503 przesiasc sie nie przechodzac na zadne inne przystanki.
Moje badania sie pokrywaja z badaniami ZTM, linia 195 malo kto jezdzil, wiec dla kilkudziesieciu osob nie warto trzymac linii autobusowej. To ze kazdy chce miec bezposrednia linie do kazdego miejsca staje sie coraz bardziej chore. Ludzie, uczcie sie korzystac z przesiadek.
Re:
nieprawda, mozna 503 przesiasc sie przy m.Imielin lub Dolina Sluzewiecka, mozna przy Bonifacego przesiasc sie w 116 lub E2
Re: kanon
#4: AngelCorpse - kanon Dla mnie ta linia, podobnie jak wiele innych to kanon który jest elementem stolicy. Kilkukrotnie przed zmianą trasy widziałem na Nowym Świecie co się działo w tych autobusach... Robiąc oszczędności, ZTM powinno też zadbać o zmiany na swoich podwórkach: w Wawrze miało być tylko w dni powszednie 342 a jest całotygodniowe 219, z Legionowa autobusy mogłyby kończyć na Tarchominie czy Nowodworach a nie na Żeraniu (dowozówka do linii 2). I to też są oszczędności. Tyle że w Wawrze pani Hania mieszka więc "niedasię", a w Legionowie pan Dyrektor Ruta więc "niewolno".
jest duzo dowozowek do E2, 116 i 503, kazdy znajdzie dla siebie najlesza opcje
Pozdrawiam
Teresa Weisert
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.