STOP zamknięciu Zatoki Puckiej
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#176 Dec 18, 2013, 21:41
hańba znowu nie reformowani ludzie. Smutne
Pływający#177 Dec 19, 2013, 10:30
Płukanie ładowni statków
Na wysokości Gdyni w pobliżu zatoki codziennie jakiś statek płucze swoja ładownie, pływając tam widziałem osad unoszący się na i pod powierzchnią wody, od brązowego do żółto czerwonego.
w pobliżu Helu ten osad wyglądał jak błoto.
Niech tam wybiorą się ekolodzy a nie idą na łatwiznę że niby coś robią za nasze pieniądze.
w pobliżu Helu ten osad wyglądał jak błoto.
Niech tam wybiorą się ekolodzy a nie idą na łatwiznę że niby coś robią za nasze pieniądze.
Gość#178 Dec 24, 2013, 03:58
rece precz od ZATOKI PUCKIEJ I OD POLWYSPU HESKIEGO ekoterorysci na kamczatke tam oni ich zalatwia
Gość#179 Dec 26, 2013, 21:18
Oczywiście nie zgadzam się na niszczenie naszego prężnego przemysłu turystycznego na zatoce. Jedyne miejsce gdzie woda jest czysta i ciepła. Gdzie mam teraz jechać do Egiptu ? Gdzie mamy żyć i wypoczywać ?
Gość#182 Jan 02, 2014, 07:40
nie lubię ekoterrorystów to po pierwsze
potwierdzam swój podpis
potwierdzam swój podpis
Gość#183 Jan 02, 2014, 12:25
popieram
Gość#184 Jan 03, 2014, 10:29
To niedorzeczne! Pozwala się się niszczyć HEL właścicielom campingów a sport do odstrzału.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Gość#186 Jan 14, 2014, 05:49
Nie rozumiem co to ma byc w ogóle. Windsurferzy i kitesurferzy przeszkadzają ptakom?Jeżeli zatoka zostanie zamknięta surferzy z innych miast przestaną do nas przyjeżdzac i będziemy zarabiac mniej pieniędzy oraz nie będziemy mogli uprawiac naszych ukochanych sportów! Rozumiem, że fauna flora itp. to bardzo ważne rzeczy, ale chyba od jakichś ptaszków ważniejsi są ludzie... Kto w ogóle takie coś wymyślił?! Nasza zatoka to podobno najlepsze miejsce do pływania w całej Europie, przyjeżdżają tu tysiące ludzi również z zagranicy... Jak można coś takiego wymyślic, nie rozumiem...
karo#187 Jan 28, 2014, 19:11
ciemnogród
jestem absolutnie przeciw podpisywaniu petycji. jak zwykle ciemnogród się odzywa. wszędzie byście tylko budowali, wycinali, betonowali i niszczyli wszystko, co nie daje kasy. pamiętajcie, że zwierzęta były tu pierwsze. to przez waszych przodków jest ich teraz tak mało. nie możecie podzielić się kawałkiem wybrzeża i wody? mało wam?
dem#188 Feb 01, 2014, 21:22
Re: ciemnogród
Kawałkiem zatoki i plaży-Panu skórze to nie wystarczy będzie zagarniał kawałek po kawałku każdy skrawek -ekolog który dzika roślinność opryskuje truzizna. Jestem rodowita Helanką i nie mam zamiaru biernie sie przyglądać co ten pseudo ekolog wyprawia .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Gość#190 Apr 25, 2014, 07:09
Popieram
Gość#191 Jun 21, 2014, 15:50
bzdura totalna.
Gość#192 Aug 28, 2014, 14:23
To jest chore …. może wyślijmy wszystkich ludzi w kosmos a zostawmy Ziemię dla zwierząt… masakra
Gość#193 Jan 24, 2015, 16:12
Kto to jest Arbuz? Z wierzchu zielony, a w środku czerwony!
| This discussion has been closed. |