A-Music w polskiej telewizji
Skontaktuj się z autorem petycji
Jak większość mam nadzieję, że razem uda nam się coś zdziałać, może nie od razu, ale jest szansa, że zacznie się ukazywać w polskiej telewizji coś poza znanymi dotąd każdemu gwiazdeczkami. Chciałabym wreszcie włączyć telewizor i obejrzeć coś co mnie (jjako fankę Azji) interesuje.
Dlaczego nasz gust jest ignorowany?
Aleksandra
Re:
Wydaje mi się, że ludzie którzy starają się coś zdziałać nie są głupi, wręcz przeciwnie- są potrzebni społeczeństwu. Czy nie zauważyłeś/aś , że większośc słucha tego samego? Otwórzmy się na nowości, no ludzie!! Wracając: Może 1000 podpisów nie wystarczy, ale pokazujemy się i może jednak ktoś zwróci na nas uwagę? Nie chodzi mi tu nawet o coś takiego jak Eska.tv czy 4fun tylko zwykłego człowieka. Może zainteresuje się tym i dojdzie do nas osoba, której tez się pomysł spodoba?
Co do twojego "ching chag chong"- poważnie? Trochę kultury... Może to jest dla nas dość nietypowy język, ale czymś takim pokazujesz tylko swoją niedojrzałość.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Trzymam kciuki
Sam pomysł fajny, jednak jak patrzę na przykłady zespołów, podane w tej petycji to zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy nam by to wyszło na dobre. :D Kpopu nie słucham, ale jak zaczęliby puszczać same zespoliki pokroju An Cafe czy The Gazette (zakładając, że cokolwiek z tego wyjdzie, bo szczerze wątpię, ale warto próbować) to nie zdziwcie się, że fani azjatyckiej muzyki zostaną wrzuceni przez ogół społeczeństwa do jednego worka z fanami 1D i Biebera. Niemniej jednak porządnym kapelom jrockowym w polskiej TV nie mam nic przeciwko, dlatego również się przyłączam.
Re: Re: #48
Słuhałam kiedyś bigbang ale znalazłam the gazette i stwierdziłam że oni są o wiele lepsi bo ruki piszę piosenki które są o prawdziwych rzeczach. Tworzą niesamowitą muzykę dzięki czemu chce mi się na niektórych płakać a na niektórych machać włosami itp. Ps sory za interpretacjię itp bo piszę na telefonie.
Re: Aleksandra
Też tak mam ale z anime bo the gazette j-rock to i tak nie lubią w klasie
Jupi fajnie by było gdybym mogła włączyć telewizor a tam leci piosenka z the gazette lub wk teledysk goddess lub depravity
| This discussion has been closed. |
Re: #48
#48: Yukiko. - #48
KBS World jest fajnym koreanskim programem bo tam sa dramy, wywiady z gwiazdami kpopu no i music bank itp. Ale angielski z napisami... yh dobrze, że jest bo by duzo ludzi nie zrozumialo ale komu sie chce tłumaczyć xd . Dlatego kazdy by chcial zeby lecialo cos na polskim kanale bo ja sie dziwie jak takie polotv jest emitowane w Polsce (przepraszam tych co ogladaja) ale to prawda nie rozumiem tego xD. Ale mniejsza o to, dużo jest fanów azjatyckiej muzyki bo każdy ma już dość glosow/plotek o 1D, Bieberow i wgl. Fakt o gustach sie nie dyskutuje, ale duzo osob ma dosc. Ale znajac zycie one beda problemem bo beda mowic ze to jakies chinole i justinek lepszy wgl. Ale trudno. Tez chcemy od zycia bo czasami wolalabym obejrzec jakis klip w tv ze swiata koreanskiej/japonskiej muzyki albo jakies przetlumaczone show albo cos w tym stylu ale byloby jakas zmianka o Azji. Nie każdy lubi Azje i muzyke ich ale duzo jest fanow w Polsce. Za duzo sie rozpisalam aghh