Cofnięcie zmian personalnych w Programie Trzecim PR
Skontaktuj się z autorem petycji
Marek Poznaniak.
Najlepiej zajmijcie się,TRWALE swoim radiem,bo my nie ingerujemy/ nie słuchamy/tego,a TRÓJKA jest super od zawsze i zmiany personalne nieuzasadnione..!!!
Bo od 40 lat słucham trójki , kocham inteligencję prowadzących , poziom merytoryczny , bezstronność redakcji i redaktorów, poziom muzyczny . Nie chcę w tej stacji "dobrych zmian" . Została mi tylko "trójka" , bo już niczego nie da się słuchać i oglądać. RĘCE PIS-u - PRECZ OD "TRÓJKI" !!!!!. ZOSTAWCIE NAM CHOCIAŻ "TRÓJKĘ" - i tak nie uda się indoktrynować jej słuchaczy , czyli obywateli "gorszego sortu" - , my jesteśmy niereformowalni. Amen
za a nawet przeciw
pare dni temu u Kuby w za a nawet przeciw, była audycja o nowej ustawie pisu o obrocie ziemią, pierwszy raz niezbyt przyjemnie mi się słchało mojej ulubinej audycji
Politycy! Zajmijcie się sobą! Nie terroryzujcie naszej prywatności! Odwalcie się od TRÓJKI!!!
Elżbieta Krzyżanowska Trójki słucham od pierwszej audycji! Jest to najlepsze radio na świecie, które poprzez inteligencję i profesjonalizm pracowników uczyło pokolenia kultury, muzyki i wiedzy o świecie, przetrwało komunizm i te 26 lat po zmianie ustroju i nie mogę znieść, że ci mali ( nie chodzi tu o wzrost) ludzie chcą zniszczyć kawał dobrego radia dla swych przyziemnych korzyści!!!! Pani Stanisławczyk,pani radia przestanę słuchać i myślę, że większość wiernych fanów Trójki zrobi to samo!!!! Kocham Trójkę taką jaka jest dzięki tym ludziom pracującym w Niej.
Dziennikarze w "trójce" to była i jest jakość sama w sobie. Decyzje polityczne pozbawią Trójki osobistości!
| This discussion has been closed. |