Cofnięcie zmian personalnych w Programie Trzecim PR
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#1201 Mar 23, 2016, 14:59
słucham codziennie
Gość#1202 Mar 23, 2016, 14:59
Identyfikuję się z każdym słowem petycji i mam nadzieję, że ludzie o złej woli zostawią w spokoju chociaż to jedno radio.
Niech wykażą się odwagą przyznając do błędu, a zyskają więcej niż stracą, bo w Polsce wciąż jest wiele osób, w oczach których takim zachowaniem można tylko wzbudzić politowanie.
Jestem pewien, że Trójka przetrwa tą zawieruchę, bo jest silniejsza od karłów próbujących jej zaszkodzić.
Łączę wyrazy szacunku i pozdrowienia,
Janusz Kogut
Niech wykażą się odwagą przyznając do błędu, a zyskają więcej niż stracą, bo w Polsce wciąż jest wiele osób, w oczach których takim zachowaniem można tylko wzbudzić politowanie.
Jestem pewien, że Trójka przetrwa tą zawieruchę, bo jest silniejsza od karłów próbujących jej zaszkodzić.
Łączę wyrazy szacunku i pozdrowienia,
Janusz Kogut
Gość#1203 Mar 23, 2016, 14:59
Program 3 Radia jest chyba jedyną stacją, która po obraniu kierunku programowego nie zmienia go od lat. Kapitalne audycje i nie tylko muzyczne, ale również publicystyczne. Świetni redaktorzy, naprawdę bardzo pożadne radio robione przez fachowców, a nie lizaków partyjnych.
Gość#1204 Mar 23, 2016, 14:59
Słucham jej /trójki\od dziecka ponad 40 lat i nie chcę szukać innej stacji bo napew o nie znajdę programu na takim poziomie!!!!
Gość#1205 Mar 23, 2016, 14:59
Podpisałem, bo audycja Trójkowy Wehikuł Czasu była jedną z lepszych audycji w Trójce, a co za tym idzie w polskich radiach.
P.S Jarek to chuj i socjopata. I Dupa
Pozdro dla inicjatorów petycji
P.S Jarek to chuj i socjopata. I Dupa
Pozdro dla inicjatorów petycji
Gość#1206 Mar 23, 2016, 15:00
trójki słucham od lat bo zgadzam się z tym wydaniem.
Gość#1207 Mar 23, 2016, 15:01
popieram petycję, natomiast może jest to okazja na wyjście dla "wszystkich solidarnych" i otwarcie "wolnej trojki" na innej częstotliwości, badź IP ?! (ps ja już nie słucham PR)
Gość#1208 Mar 23, 2016, 15:01
Słucham Trójki 3/4 życia. Nie chcę zmian.
Gość#1209 Mar 23, 2016, 15:02
dzięki ludziom, którzy tworzyli trójkę była ona dla mnie najlepszym radiem, najciekawszym i niepowtarzalnym. Wychowałem się na trójce i nie życzę sobie żeby jakieś zryte berety z pisu przy niej majstrowały.Nawet za komuny Trójka zachowywała swój niepowtarzalny charakter.
Gość#1210 Mar 23, 2016, 15:02
"Trójka" była dotychczas radiem wszechstronnym i nie zaangażowanym politycznie. Ma ono swoistą atmosferę i swoich, wiernych słuchaczy i chciałabym aby tak zostało.
Gość#1211 Mar 23, 2016, 15:04
Sluchac sie Trojki teraz nie da....
Gość#1212 Mar 23, 2016, 15:04
Jestem słuchaczem Trójki od wielu, wielu lat, gdyż jest to jedna z nielicznych stacji, która w sposób skondensowany i rzetelny przekazuje najważniejsze wiadomości gospodarcze i oceny polityczne - "okraszając" swoje programy znakomitymi audycjami muzycznymi!
Jest to niewątpliwie zasługa doskonałego Zespołu Redakcyjnego, którego działalność "wypromowała" Trójkę na pierwsze miejsce słuchalności w kraju.
Dlatego też proszę decydentów:
Niech prowadzona "Dobra zmiana" ominie zmiany kadrowe w Trójce!
Jest to niewątpliwie zasługa doskonałego Zespołu Redakcyjnego, którego działalność "wypromowała" Trójkę na pierwsze miejsce słuchalności w kraju.
Dlatego też proszę decydentów:
Niech prowadzona "Dobra zmiana" ominie zmiany kadrowe w Trójce!
Gość#1213 Mar 23, 2016, 15:05
Bo to moja Trójka! Cudzej własności się nie rusza!
Gość#1214 Mar 23, 2016, 15:05
Trójki słucham od wielu lat i bardzo cenię. Nie chcę zmian, które wpłyną na jej charakter. Cenię jej dziennikarzy, a wprowadzanie innych "z nadania" partyjnego uważam za szkodliwe!!!
Gość#1215 Mar 23, 2016, 15:07
Nie chcę zmian.
Gość#1216 Mar 23, 2016, 15:08
To chyba oczywiste. Jezeli coś jest dobre, a trójka była i jest świetna, nie wolno tylko z powodów politycznych tego zmieniać. Żyjemy w wolnym , demokratycznym kraju i dziennikarze( którzy sa absolutnymi profesjonalistami w swoim fachu) muszą zachować niezależność. Dziwi pazerność rzadzących. Jeszcze im mało?........
Gość#1217 Mar 23, 2016, 15:08
Jestem niezadowolona ze zmian jakie zaszły w kraju w ostatnim czasie.
Gość#1218 Mar 23, 2016, 15:09
Trojka od dziecka jest moim radiem, nie polityków. Mam prawo mówić głośno co mi się podoba , co nie, Zmiany personalne w Trójce ni podobaja mi sie BARDZO.
Gość#1219 Mar 23, 2016, 15:09
Trójki i słucham w zasadzie od zawsze, od jej powstania. Z Trójką przy uchu studiowałem, wchodziłem w dorosłe życie, nawiązywałem przyjaźnie i przeżywałem trudne, życiowe chwile. Nazwiska trójkowych redaktorów to dla mnie symbole dziennikarskiej rzetelności i obiektywizmu. Tylko pod rządami Sobali było inaczej. Teraz znowu. Zabierzcie polityczne łapy od mojego Radia, panie i panowie naprawiacze świata. Trójka dla słuchaczy nie dla polityków i dziennikarzy - wazeliniarzy. Mam nadzieję na kolejne spotkania z Panią Magdą , Panem Jerzym, Panem Marcinem i tymi, których już zdążyliście wywalić z anteny i których wywalić zamierzacie. Załodze Trójki życzę powodzenia.
Gość#1220 Mar 23, 2016, 15:10
Podpisałam,dlatego, ze absolutnie nie zgadzam się z podjętą decyzję. T6RÓJKA to jedyna najlepsza stacja, którą słucham cały czas, a PROGRAMY TRÓJKI PROWADZĄ WYSOKIEJ KLASY PROFESJONALIŚCI.trójka bez całego zespołu nie będzie TROJKĄ.
Gość#1221 Mar 23, 2016, 15:10
Jestem słuchaczką Trójki i nie podobają mi się te zmiany. Jestem przywiązana do redaktorów,którzy profesjonalnie prowadzą audycje
Gość#1222 Mar 23, 2016, 15:11
Bo chcę nadal słuchać Trójki z przyjemnością
Gość#1223 Mar 23, 2016, 15:11
Trójka jest najlepszą stacją radiową, a obecny układ nie chce tego zrozumieć.
Gość#1224 Mar 23, 2016, 15:11
włączam radio, po chwili słyszę wiadomości, niesmak, wyłączam radio
dawniej tak nie było
nie słyszę mądrych wypowiedzi Sosnowskiego
świat schodzi na psy
nie zgadzam się
dawniej tak nie było
nie słyszę mądrych wypowiedzi Sosnowskiego
świat schodzi na psy
nie zgadzam się
Gość#1225 Mar 23, 2016, 15:12
Po co zmieniać coś co jest dobre od tylu lat? Trójka to klasyk!
| This discussion has been closed. |