Cofnięcie zmian personalnych w Programie Trzecim PR
Skontaktuj się z autorem petycji
Trójka jest moją ulubioną stacją i chcę żeby nią wciąż była.
a redaktorów pozbawia sie pracy
Nie dla niszczenia Polski !
Mam juz dosyć dobrych zmian ,które wprowadza nowy rząd.Nie życzę sobie aby niekompetentne ,niedouczone,mściwe osoby niszczyły wszystkiego na swej drodze , co wydaje im sie byc niepoprawne politycznie!!! Zdaje sobie sprawę iż banda oszołomów ,miernych ale wiernych kierowanych przez małego zawistnego lecz jakże ambitnego trutnia nie przebiera w środkach w realizacji tychże ale ja zwykły obywatel mowię NIE NiE dla niszczenia całego dorobku Polaków tylko dlatego ,iż jest niepoprawny politycznie!!! NIE dla nieuszanowania kultury! NIE dla nieuszanowania konstytucji! NIE dla nepotyzmu! NIE dla bezprawia !
Słuchacz od 16 lat.
Bo czasy, gdy program partii miał być programem narodu, uważam za zamknięte. Jestem zaszczepiona na gomułkowską propagandę i jej sobie nie życzę w moim domu.
Bo mam dość dyktatu smutnych panów, którzy swoim sfrustrowanym życiem muszą jak błotem obrzucić cały naród, bo niby dlaczego innym ma być lepiej.
Gdy w piątek usłyszałem p. Lisickiego jak razem z p. Cenckiewiczem po raz kolejny opluwali Wałęsę postanowiłem zastrajkować i wyłączyć stację, która od wielu lat była moją ulubioną. Brakuje mi jej, chcę znowu słuchać tej samej TRÓJKI co kiedyś.
| This discussion has been closed. |