Cofnięcie zmian personalnych w Programie Trzecim PR
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
zgadzam się, tej audycji w wydaniu nowego prowadzącego nie da się słuchać. pytania są tendencyjne i retoryczne. Jak tak dalej pójdzie poszukam sobie innej stacji. Szkoda
Chcę mojej kochanej, mądrej TRÓJECZKI.
Protest
Obecni oprawcy chyba nie wiedza co robią. Moja stacja od, której jestem rok młodszy i słucham jej od zawsze jeszcze na "krótkich" jest radiem z najwiekszą słuchalnością. Zamiast próbować nie zepsuć tego i próbować wprowadzić swoje zasady to niszczą to do czego się dotkną. Identycznie jak nasz wschodni sąsiad od wieków. Wszystko im wolno, a jeżeli ktoś ma pewny 100% dowód to udają głupich. Napisałem próbować dlatego, że Trójka jest ze wszech stron otoczona zbyt mądrymi ludzmi i ... ale z tym też sobie poradzimy.
Elżbieta Lendzion.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Kochamy trójkę - nie chcemy takiej TRUJKI !!!!!!!!!
Mój podpis jest wyrazem mojego braku zgody na zmiany kadrowe wprowadzane przez PIS w Polskim Radiu oraz tzw "unarodowienie" mediów. Słuchałem Trójki, która teraz upada. Nie zgadzam się na te zmiany!!!
Jurek z Wrocławia
Przeklinałam każdego dnia w latach 2005-7, teraz przeklinam jeszcze bardziej. Trójka daje mi siłę żeby to przetrwać, ale boję się, że zostanie zniszczona.
Agnieszka
lewactwo
Trujka lewacka się skończyła. Przy okazji panie W. Mann mam pana książkę, którą chcę ją zwrócić. Żenada - nie myslałem ześ pan taki czerwony.
| This discussion has been closed. |