GoSuperModel Zmiany Zmian
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#51 Apr 11, 2012, 19:31
to straszne
LoLo0#52 Apr 11, 2012, 19:33
WŁAŚNIE! Nie chcemy aukcji!
Gość#53 Apr 11, 2012, 19:34
Nienawidze aukcji
Gość#54 Apr 11, 2012, 19:37
my chcemy tamte gsm !!! jakie było !!
Gość#55 Apr 11, 2012, 19:37
GSM+ totalna nuuuuuuuuuuuuuda aukcje' dno!
Kara_xP#57 Apr 11, 2012, 19:38
Chciałabym żeby można było rezerwować rzecz dla konkretnej osoby lub żeby była jakaś dobra opcja wymiany.
To wszystko ma być dostępne dla każdego!
To wszystko ma być dostępne dla każdego!
Gość#58 Apr 11, 2012, 19:40
Nasze kochane GSM :(
DzIaBaa#59 Apr 11, 2012, 19:42
Re:
Nom Racja :(
Tylko czemu VIP co oni tylko grają?!
Jeżeli ktoś napisze że Vipy mają najlepiej to coś im zrobię!!!
Megan___#61 Apr 11, 2012, 19:43
kochamy je takie jakie było ;*
holandia też ma petycje ;)
razem możemy wiele !!!!!1
holandia też ma petycje ;)
razem możemy wiele !!!!!1
Gość#62 Apr 11, 2012, 19:44
Gsm ma byuć znowu takie jak dawniej a moje nazwisko jest fikcyjne jak coś
Gość#63 Apr 11, 2012, 19:44
Podobają mi się aukcję, ale nie mam konta VIP przez co nie mogę z nich korzystać. Oczywiście rozumiem że miało to zachęcić do kupowania VIP'a ale przez to tracę przyjaciółki. Aukcje były by dobre gdyby każda modelka mogła z nich korzystać.
Megan___#65 Apr 11, 2012, 19:46
Re: Re:
Ja też ;(
Te watAgame źle postąpiło :/
przecież nawet oni dodali te handlowanie i to niedawno i już zmienili xD
Torie#66 Apr 11, 2012, 19:50
Dziewczyny mamy prawie 500 podpisów ! Oby tak dalej ;)
Gość#67 Apr 11, 2012, 19:51
Zbierajmy podpisy!
Torie#68 Apr 11, 2012, 19:51
No ;/ W sumie, kiedy oni to dodali ? O.o
Gość#69 Apr 11, 2012, 19:52
Froch-Foch
Gość#71 Apr 11, 2012, 19:58
Nie chcę takiego goSupermodel.pl
Chce aby było jak na początku .
Wiele modelek sie kasuje a Adminka traci kase :/
Not to get .
Chce aby było jak na początku .
Wiele modelek sie kasuje a Adminka traci kase :/
Not to get .
Mądra Raspberry#72 Apr 11, 2012, 19:59
Nie popieram .
Hej !
Piszecie to iż chcecie mieć rozszerzoną możliwość korzystania z ów wspomnianej witryny internetowej. Owszem, również chciałabym aby nie wszystko było dla użytkowników, posiadających VIP-a' ale VIP to źródło zarobków Naszych opiekunek (Administratorów). Nie ma co się dziwić że dużo rzeczy jest wyłącznie dla członkiń posiadających VIP-a . Te rzeczy mają zachęcać. To ma być coś w stylu ładnej okładki. Kupie magazyn bo ma ładną okładkę, tu: Kupie VIP-a bo jest więcej możliwości. Gdyby nie VIP' adminki nie miały by za co żyć, i co oczywiste rzuciły by pracę bo za tak niski zarobek, nie opłaca się pilnować 4 tysięcy rozwydrzonych bachorów .Trzeba przyjąć do wiadomości to, że nad stroną internetową gosupermodel nie czuwa robot, tylko żywy człowiek. I w przeciwieństwie do robota mu się płaci jeśli tego nie akceptujecie, myślę że wasze bunty są bez sensu, bo VIP będzie dalej. Więc, jak to już ujęłam nie sądzę żeby wasze bunty miały pozytywne skutki. Zobaczcie . Co adminki dla nas robią. A my dla nich co? Gó*no jednym słowem ujmując, bo za to wszystko odwdzięczamy się buntami i fochami Przemyślcie swoją działalność . :)
Piszecie to iż chcecie mieć rozszerzoną możliwość korzystania z ów wspomnianej witryny internetowej. Owszem, również chciałabym aby nie wszystko było dla użytkowników, posiadających VIP-a' ale VIP to źródło zarobków Naszych opiekunek (Administratorów). Nie ma co się dziwić że dużo rzeczy jest wyłącznie dla członkiń posiadających VIP-a . Te rzeczy mają zachęcać. To ma być coś w stylu ładnej okładki. Kupie magazyn bo ma ładną okładkę, tu: Kupie VIP-a bo jest więcej możliwości. Gdyby nie VIP' adminki nie miały by za co żyć, i co oczywiste rzuciły by pracę bo za tak niski zarobek, nie opłaca się pilnować 4 tysięcy rozwydrzonych bachorów .Trzeba przyjąć do wiadomości to, że nad stroną internetową gosupermodel nie czuwa robot, tylko żywy człowiek. I w przeciwieństwie do robota mu się płaci jeśli tego nie akceptujecie, myślę że wasze bunty są bez sensu, bo VIP będzie dalej. Więc, jak to już ujęłam nie sądzę żeby wasze bunty miały pozytywne skutki. Zobaczcie . Co adminki dla nas robią. A my dla nich co? Gó*no jednym słowem ujmując, bo za to wszystko odwdzięczamy się buntami i fochami Przemyślcie swoją działalność . :)
martynademi#73 Apr 11, 2012, 20:01
straszne...
GSM SCHODZI NA PSY!!!!
A WIĘC CO ROBI,Y W RAMACH STRAJKU?? BUHAHAHAHAAAAAAAAA
A WIĘC CO ROBI,Y W RAMACH STRAJKU?? BUHAHAHAHAAAAAAAAA
Gość#74 Apr 11, 2012, 20:02
nie chcemy aukcji
Gość#75 Apr 11, 2012, 20:03
aukcje są głupie to strajk
| This discussion has been closed. |