GoSuperModel Zmiany Zmian

My, niżej podpisane zwracamy się z uprzejmą prośbą o zmiany dotyczące aktualizacji witryny GoSuperModel.pl. Prosimy o zmiany dotyczące sprzedarzy przedmiotów wyłącznie przez osoby posiadające konto VIP oraz aukcji, które bardzo psują nasz tutejszy rynek handlowy. Wiele osób przez te zmiany kończy grę. Decyzję o napisaniu tej petycji podjęliśmy po usunięciu wielu kont, oraz SPAM-ie wszechobecnym na GSM-owskim forum

Jesteśmy zdania, że poprawić grę można, pytając osób które w nią grają co chciałyby mieć, i wybierać korzystne dla GSM oferty. Aukcje są dobrą rzeczą, potwierdzam, aczkolwiek wolałybyśmy żeby nie było to tylko dla VIP-ów. Możliwość normalnej sprzedaży przedmiotów "Jak za dawnych lat" też byłaby dobra ;)

Dzięki wprowadzeniu postulowanych zmian uda się z pewnością zapobiec usuwaniu się wielu osób, oraz przywróci coś, co w tej grze było ;)

Prosimy o przychylne rozpatrzenie naszej prośby.

W imieniu dziewczyn grających w GoSuperModel

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.