Koncert LM.C w polsce!
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Dzięki ci ;D niestety nie mam tam konta, ale mogę zrobić. Mnie tam nie obchodzi jakimi sposobami, alle żeby ludzie się podpisywali. LM.C jest warte zachodu, ja z przyjemnością się zaangażowałam w zbieranie podpisów ^_^
RZECZYWISTOŚĆ.
i tam o takie rzeczy pytać, nikogo nie obchodzą jakieś podpisy. Zwłaszcza, że organizator bywa też z zewnątrz, np. Torpedo. Ale musi być europejski. Ba, nawet nikt tych podpisów nie zobaczy.
Jeszcze zależy czy zespół planuje jakąkolwiek europejską trasę, w co bardzo wątpię.
Re:
Taka postawa mi się podoba! :D No bo to prawda, że nie mamy pewności czy te wszystkie podpisy rzeczywiście coś dadzą, ale z drugiej strony zawsze warto próbować, zamiast siedzieć z założonymi rękami i narzekać, że ulubione zespół do nas nie przyjeżdża.
Hehe, jaka solidarność fanów ;D
Może w ogóle przenieśmy wszystkie j-rockowe zespoły i wokalistów do Polski, zamieszkają u nas i nie będą musieli jeździć z kontynentu na kontynent xD
Hahaha, jak ja bym się tak przykładała do nauki co do tej petycji... ^.^
Re:
Haha, popieram! XD Dodatkowo jrockersi mogą oszczędzić u nas na noclegu jak każdy fan kogoś przenocuje XDD
Re: Re:
Ja tam chetnie kilku przygarnę pod dach ;D bdą mieli wypaśne zakwaterowanie z wyżywieniem i to wszystko za free, gdzie im tak dobrze będzi jak nie w Polsce? xD co tydzień sobie będą mieszkanka zmieniać, my będziemy mieć radochę
Hahaha, chupa-chupsy z gwizdkiem i niespodzianką, dobre XDD
| This discussion has been closed. |
Re: kupa
na nyan nyanie można by napisać, oni tam nie maja nic przeciwko czemus takiemuś <3