Korekta harmonogramu planowanego remontu Torwaru II
Skontaktuj się z autorem petycji
Razem możemy coś zmienić! Informujcie znajomych, zamieszczajcie na facebooku, a najlepiej dajcie proboszczowi przed niedzielną mszą- co ksiądz powie to rzesza wiernych wypełni :)
Pzdr!
Tym bardziej, że chyba się do tego nie dokłada? Sądząc po frekwencji na Narodowym, Stegnach i innych sezonowych lodowiskach chętnych w Warszawie nie zabraknie.
Podpisałem dla Kokosa!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Absurd, że w ogóle trzeba wystosować petycję i prosić o nie zamykanie lodowiska. Skąd w ogóle pomysł, aby zamykać obiekt na tak długi czas?! :( Remont? Remont toalet wykonywano w trakcie trwania WALLEY CUP! i co? wtedy było można? Dlaczego nie szanuje się pasji, marzeń i ciężkiej pracy łyżwiarzy i trenerów i chce się pozbawić ich miejsca do rozwijania swojego talentu? Zwłaszcza, że da się to rozwiązać inaczej. To Polska właśnie. Nie dziwie się, że trenerzy pouciekali do Skandynawii.
Źle się dzieje
Podpisałem, bo wiem jak bardzo Tosia i jej rodzice angażują swój czas i pieniądze w łyżwiarstwo figurowe. A ktoś po prostu zamyka na cały sezon jedyne lodowisko w mieście.
Jak powstanie petycja w obronie właśnie zwolnionego dyr. hodowli koni w Janowie Podlaskim, też podpiszę.
Podpisuje to poniewaz szkoda mi dzieci, ktore 2x dziennie o 6:00 rano i po szkole przychodza trenowac. Teraz cala ich praca moze isc na marne z powodu kolejnego sezonu, ktory chca im odebrac
Jeśli to prawda z tym PKOLem, to jest to podwójnie żałosne. PKOL przykładający rękę do niszczenia sportu i to głównie juniorskiego - czyli sportu w najczystrzej postaci!
podpisałam petycję. mój syn nie trenuje ani hokeja, ani łyżwiarstwa. Ale trenuje piłkę nożną i nie wyobrażam sobie by nie mógł grać choć przez tydzień, bo to kocha. Dlatego nie wyobrażam sobie że dzieci które kochają łyżwy, zostają pozbawione możliwości realizowania swojej pasji i treningu na tak długi czas. To niepojęte.....
| This discussion has been closed. |