Nie w naszym imieniu!
Skontaktuj się z autorem petycji
bo wciąż jeszcze wierzę w człowieka bo nie chcę żyć w kraju w którym szerzy sę nienawiść dla celów politycznych w kraju który utożsamiając świat islamu z terroryzmem wspiera tym samym ISIS (paradoksalnie tak jest) bo.....tych bo jest nieskończona ilość czy cała walka solidarnościowa o demokratyczne wartości w państwie pójdzie na marne ?
Mądrzy przed szkodą
Ale wy jesteście słabi ludziki malutkie. Jak tacy tolerancyjni to jedźcie do arabi saudyjskiej i stańcie koło meczetu z transparentem 'nie wierze w allaha ale i tak was kocham'. Ciekawe jak szybko będziecie uciekać :)
Re:
Słowa ministrów RP są adekwatne do woli Polaków !
Wy podpisując ów,, protest'' identyfikujecie się w jednym szeregu
z Polakożercami typu gross czy tokarczuk !
Re:
Otwórz swoje drzwi i zaproś ich do siebie ! Dlaczego i ja muszę płacić za ich poby ?
Potwotna nietoleranca i egoizm przemawia przez Ciebie !
Bo zapasy Cyklonu B jakie pozostały w Niemczech nie mogą się zmarnować!
No cóż, to prawdziwy obraz prawicy. Brać nic nie dając, czyli jak "szlachta" dawniej (no może z wyjątkami).
Takie widzenie świata ma około 30% społeczeństwa, reszta??? reszta ma to w d.....
Teraz wyłazi szydło z worka, takich powodów do wstydu będzie mnóstwo, co gorsze zachowujemy się jak politycy z okresu międzywojennego i zapłacimy za to tak czy inaczej.
A politycy prawicy, no cóż oni i tak unikną odpowiedzialności, tak jak unikali do tej pory.
Czas stąd uciekać, najpierw dzieci, potem my.
Ja już się pakuję, nie chcę się wstydzić za buractwo.
Re: Mądrzy przed szkodą
#81: whatever - Mądrzy przed szkodą
Z idiotą się nie dyskutuje, jajpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem.
Re: Może zamiast składać tego typu petycje, zacznijcie najpierw od nauki historii.
Może zamiast składać tego typu petycje, zacznijcie najpierw od nauki historii i tego co napływ ludzi z tego kręgu kulturowego i religijnego uczynił już na przestrzeni wieków z Europą i innymi częściami świata. Może wtedy coś pojmiecie, zamiast bredzić o humanitaryźmie, którego dla Was nie będzie ani grama ze strony tych ludzi gdy zaleją już Europę pod przykrywką uchodźctwa.
W telegraficznym skrócie - nie nawidzę jak w waznych sprawach wypowiadają sie kompletni dyletanci nie znajacy problemu i co gorsza wypowiadają się w imieniu całej społeczności.
Re: Re: Może zamiast składać tego typu petycje, zacznijcie najpierw od nauki historii.
#90: pika - Re: Może zamiast składać tego typu petycje, zacznijcie najpierw od nauki historii.
pika wróć do szkoły, przejdź jeszcze raz cały proces edulacyjny, poczytaj, zadaj sobie trud zgłębienia wiedzy a potem zabieraj głos w takich dyskusjach. Póki co Twój poziom jest żenujący i w zasadzie nie nadaje się do komentowania
Pozdrawiam
Tak, w moim imieniu są działania Rządu
Szanowni Państwo,
Ta petycje jest zdecydowanie nie w moim imieniu, natomiast działania rządu, owszem. Z całą stanowczosića zaznaczam, że nie jestem wyborcą Prawa i Sprawiedliwości. Niemniej jednak wypowiedzi Ministrów Szymańskiego oraz Waszczykowskiego są zgodne z racją stanu oraz interesem RP.
Czy podpisujący się pod petycją i komentujący ją wstydzą się swoich poglądów, że sami "Goście"?
Zwracam się również do autora z prośbą o informację jakie były powody usunięcia niektórych komentarzy. Wygląda to tak, że brakuje słów krytycznych wobec petycji i pierwszą rzeczą narzucającą się w takiej sytuacji jest cenzura autora.
Pozdrawiam
Re:
NIE W MOIM IMIENIU! Jest ta petycja! Jeśli komuś nie pasuje ta niby zaściankowa i ksenofobiczna POLSKA, to droga wolna, spakować walizki i won na "zachód"!
Nie zgadzam się z treścia listu i uważam, że politycy PiS postępują słusznie. Jestem dumny z ich patriotycznej postawy i w 1000% popieram podejście PiS do uchodźców.
| This discussion has been closed. |