Petycja w obronie polskiej szkoły
Skontaktuj się z autorem petycji
ale nie rozwalać wszystkiego. Tym bardziej, że obecna wladza nie ma dobrego pomysłu, a jedynie chęć wprowadzenia"dobrej zmiay".
a pochłonie sporo pieniędzy. Reforma "na siłę" - dziwne, ze robi to były nauczyciel.
Polska szkoła to "królik doświadczlany" ???Uczniowie i nauczyciele to nie pionki na planszy , które można przestawiać jak sie tylko komu podoba. Dajcie nam weszcie spokojnie pracować !!!
Mądry człowiek analizuje i udziela wsparcia tam gdzie jest to konieczne i tym którzy tego potrzebują... Chciałabym żeby szeregowy rodzic,nauczyciel wreszcie został autentycznie wysłuchany aby to wnioski PRAKTYKÓW a nie "wizjonerów politycznych" były realizowane przez władze na każdym szczeblu.
Re:
a moje dziecko cieszyło się, gdy kończyło III klasę podtawówki. Ja się trafi na kiepskiego nauczyciela, to teraz aż 4 lata męki przed dzieckiem. Obecnie w IV klasie pracują różni nauczyciele i potrafią zapalić ucznia do własnego przedmiotu. Raczej nie słyszałam, aby ktoś w 4 klasie miał wszystkich nauczycieli kiepskich.
Jestem nauczycielem i ufam ludziom obecnie żarzącym.Głosowałem na nich i wierzę w ich kompetencję. Od lat jestem za Prawem i Sprawiedliwością i nigdy mnie zawiedli, nie zmieniam swoich poglądów i partii jak rękawiczek.Bóg, Honor,Ojczyzna tego się zawsze trzymam. I wierzę, że z Bożą pomocą zawsze się uda, nawet zreformować oświatę. Są to wykształceni odpowiedzialni ludzie począwszy od Prezydenta. Do tej pory rządzili ludzie o pokroju PZPR. Zróbcie sobie rachunek co poprzedni rząd dobrego wam zrobił i nawet ten ZNP do którego się nigdy nie zapiszę śmierdzi mi KOMUNĄ. Więc mocno wierzę i będę ich wspierał za dobre zmiany. Juz widzę jak fala krytyki naciera
| This discussion has been closed. |