Petycja w obronie polskiej szkoły
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Zgadzam się z Tobą.
Boją się , że stracą ciepłe po znajomości stołki, większość jest zatrudniana po znajomości, te gówniarze młode.
Oni nie są mi do niczego potrzebni, niech się przekwalifikują i na widłowy, do prywaciarza pracować niech idą, wszystko się pcha do państowych.
Boją się , że stracą ciepłe po znajomości stołki, większość jest zatrudniana po znajomości, te gówniarze młode szczególnie. W zachodnio- pomorskim - w Szczecinie niech posprawdzają tam ,rodziny są tam wciągane i w innych województwach ten sam nepotyzm. Jak są tak wybitni to niech sobie sami roboty poszukają. Zarozumiałe osoby, o wygórowanym ego.
Oni nie są mi do niczego potrzebni, niech się przekwalifikują i na widłowy, do prywaciarza pracować niech idą, wszystko się pcha do państowych.
Ludzie tracą pracę, również mają wielotelnie staże. Nikt z nimi się nie pieści.
Szkoły są przeładowane wszystkimi maśćmi wszelskiego rodzaju nauczycielami.
Zwolnić ich i koniec.
Re:
"Nie życz drugiemu, co tobie niemiłe". Karma wraca, ze zdwojoną siłą, pamiętaj. Zapewne jesteś katolikiem? Miłujesz bliźniego, jak siebie samego?
Re: Re:
Czytając twój wpis, jakoś mnie nie dziwi "jad", który z niego zionie. Pewnie nauczyciele starali się ciebie nauczyć, choćby poprawnie po polsku pisać? Z tego co można tu przeczytać i wywnioskować, nie udała im się ta sztuka.
Re:
Raczej odwrotnie ... jest zbyt wielu uczniów w klasie u jednego nauczyciela np. od 29 do 38 uczniów...
| This discussion has been closed. |