Petycjeonline.com

PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE

Czy wszyscy sędziowie są na usługach żydowskiego okupanta? Bezmiar bezprawia w łowickim sądzie.

Gość#1 Oct 02, 2014, 07:29
Popieram całym sercem i rozumem działania Pani Teresy Wojda i życzę sukcesów aż do zwycięstwa, choć wiem, że to droga długa i wyboista tak jak droga Dr Zbigniewa Kękusia. Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo wielu i będzie coraz więcej Polaków z Wami. Krystyna
Teresa Wojda#2 Oct 03, 2014, 12:42

Teresa Wojda działa wspólnie z Marią Bejda.

Szanowni Pani Krystyno,

Szanowni Państwo,

Dziękuję za  życzliwe komentarze i wsparcie moralne.

Moja działalność nie byłaby możliwa bez wspólnej, niezłomnej pracy mojej siostry Marii Bejda,m.in. współautorki niniejszej petycji, jak i wystąpień w obronie  miejsca do życia: naszego, naszych rodzin, Narodu Polskiego z którego się wywodzimy i innych zniewalanych  narodów świata.

Tylko przez perspektywę bezkompromisowości umysłu w  zgodzie z wypływającym z serca duchem miłości i szacunku wobec Matki Natury jest zwycięstwo nad złem.

Największym naszym pragnieniem jest by znalazł się "złoty środek" by wykrzesać drzemiacą w Narodzie Polskim moc w celu uwolnienia z jarzma zydowskiego okupanta.

Serdecznie pozdrawiam

Teresa Wojda

This comment has been removed by the author of the petition.

This comment has been removed by the author of the petition.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.