PRZEBUDZENIE - petycja do społeczeństwa
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the person who wrote it.
Gość#53 Sep 26, 2015, 00:44
ROBIĘ TO Z PRZYJEMNOŚCIĄ W OBRONIE NASZYCH PRAW !!! PRAW OBYWATELA POLSKI .NIKT NIE MA PRAWA ,,DEPTAĆ ,, NASZEJ FLAGI I UWŁACZAJACO ODBIERAĆ NAM GŁOSU I NASZEJ PIEKNEJ ZIEMI!!!!
Gość#54 Dec 06, 2015, 10:22
by raz na zawsze nie niszczyli bożej POLSKI i narodu ,który zdecydowa inaczej ,niż złodzieje i sprzedawczyki
GOSIA#55 Dec 06, 2015, 10:42
Najwyzszy czas na uczciwosc i poszanowanie wobec POLAKOW-SPRAWIEDLIWOSCI MUSI STAC SIE ZADOSC.NIE MOZEMY POZWOLIC SOBIE NA KOLEJNE ZNIEWOLENIE NARODU.
Gość#56 Mar 01, 2016, 21:42
Art. 4. Konstytucji RP jest przepisany z zapisów o demokracji i z definicji demokracji dlatego jest dla Nas najwyższym prawem.
Art. 4. Konstytucji RP.
1. Władza zwierzchnia w Rzeczpospolitej Polskiej należy do Narodu.
2. Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.
Konieczna jest zmiana zasady funkcjonowania Państwa na DEMOKRATYCZNE.
Dość żydokomuny !
Art. 4. Konstytucji RP.
1. Władza zwierzchnia w Rzeczpospolitej Polskiej należy do Narodu.
2. Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.
Konieczna jest zmiana zasady funkcjonowania Państwa na DEMOKRATYCZNE.
Dość żydokomuny !
Gość#57 Mar 04, 2016, 09:54
Bo dotyczy Mojej Polski i Polski moich dwóch dziadków powstańców.Z Powstania Wielkopolskiego i III Powstania Śląskiego.
Gość#58 Mar 25, 2016, 20:33
MUSIMY WRESZCIE DECYDOWAC jak chcemy żyć,przyszłość pokoleń od nas zalezy.Polacy zapomnieli jednak o niebezpiecznej ustawie 1066. Czy istnieje ta petycja,podpiszśę natychmiast.
Gość#59 Apr 07, 2016, 08:47
Bo już czas aby powiedzieć jednym, gromkim głosem "KURWA DOŚĆ!!". Federacja Europejska, nie "Uniokołchoz".
Gość#60 Jun 24, 2016, 08:16
Ponieważ jestem Polakiem, zatem mam obowiązki polskie. I tym większą ponoszę odpowiedzialność moralną im większa mam świadomość.
Gość#61 Sep 21, 2016, 07:28
Bardzo dobra petycja,to Rząd ma służyć Obywatelom a nie Obywatele Rządowi za ich pieniądze które trwonią bezmyślnie!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.