Skatepark w Koziegłowach
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
Klimat
Często jechałem tam całe 60km dla tego klimatu, było tam zawsze przyjemnie, a teraz nie ma nic...
bardzo fajna atmosfera, klimat z czasem te rzeczy zanikaly z powodu demontowania przeszkod
Mój syn uwielbiał to miejsce. W piłkę można grać niemal wszędzie ale skoków na rampach już nie. Nie rozumiem tej zmiany. Niemniej jednak również przyłaczam się do powyższych próśb w imieniu mojego syna jak i innych dzieciaków, które mają trochę szersze horyzonty zainteresowań.
skate park
Jak Walduś pozwoli to moze gdzieć skate park powstanie. Trzeba do Wldusia uderzyć wójt go słuch jak Guru ;-)
Podpisując tą petycję napewno młodzi znowu będą mieć miejsce żeby doskonalić swoje umiejętnosci i spełniać swoje hobby właśnie na SkateParku a nie na osiedlach, Parkingach itp. Niszcząc murki,rurki itd. Moim zdanie jest to odpowiednia decyzja ponieważ My jako osoby jeżdzące nie będziemy niszczyć mienia miasta i nikt się nie będzie denerwować ponieważ będziemy mieli swoje miejsce do jazdy :) A co do regulaminu SkateParku powinny być jakieś ogarniczniki wiekowe ponieważ nie jest to plac zabaw a SkatePark nie dla osób poniżej 10 roku życia wiadomo że jest to dostępne dla wszystkich ale też powinno być to w jakimś stopniu ograniczone ponieważ dzieci (10-) które przyjadą sb na SkatePark jeżdzą dosłownie bez celu wpadając na osoby które z dużą prędkością wjezdzają na rapy :( A nikt nie chce wpaść na takie dziecko tym bardziej bez opieki rodzica :( Mam nadzieję że moje słowa pomogą w tej sprawie Dziękuje i mam nadzieję że będzie znowu gdzie pojezdzić :) Pozdrawiam :)
| This discussion has been closed. |