Stare LPS
Skontaktuj się z autorem petycji
Chciałabym aby stare lps wróciły do sklepów, bo tamta seria G2 była lepsza
WRÓĆCIE STARE LPS
Chcę żeby wróciły stare Lps ponieważ helo CO TO ZA PASKUDZTWA G4 do dupy G2 rewelka Hasbro ja będę walczyć do końca nie poddam się :)
Re:
CHCĘ STARE LPS !!!!!!!!!! Musicie produkować stare LPS bo wszyscy je chcą!
Chcę by stare LPS wróciły bo:
- nie odrywaja się im specjalnie głów -.-
- nie mają dziur po całym ciele
- mają normalne pyszczki bez wywalonego jęzora...
- stare bardziej nadawają się do filmów.
Po prostu chcę by wróciły. Dla czego hasbro tego nie widzi ile wspaniałych produkcji wyszło z lps? Dla czego to niszczą. Tylko myślą o tych młodszych -.-
chce stare lps te nowe niby odrywają im się głowy i mi się oderwała i nie mogłam jej z powtrotem przyczepić!ani przyklejć!PO 2 śa bardzo drogie!Po 3 mają takie dziwaczne pozy! i po 4 mie mam sortherów ani lągherów(z góry sorry za ort)nowe lps to kupa! owszem śą ładne ale to ile kosztują! to przesada......
Powrót starych lps
Prosze niech stare lps wrócą.
Doslownie WSZYSCY nie znoszą tych nowych
kazdy w internecie nagrywa filmy typu "Stop nowej generacji" chciałabym żeby popularne lps ( jamnik, dog niemiecki itp ) wróciły do sklepów i kosztowały tyle co zwykle a nie 125 zl bo nie każdego na to stać.
Re:
lps
nowe lps jurz nie na pisze gdzie jest a stare lps były i są tak ładne piekne słodkie prawdziwe
Stare i Nowe LPS
Drodzy producenci firmy Hasbro!
Podpisuję pod tą petycją, gdyż tak jak większość chcę, aby stare lps, wróciły! Jeśli produkujecie teraz takie dziurawe, błyszczące i słodko-mdłe Pet Shop'y, proponuję wam z tym skończyć i pracować w fabryce cukierków lub w cukierni. Nasze stare, dobre LPS, to coś więcej niż figurki dla 6+... to nasza miłość, nasi że tak powiem przyjaciele. To z miłości do starych figurek, powstały filmiki LPS, petycje o przywrócenie ich. Apelujemy do was o przywrócenie ich.
Z uszanowaniem, osoba kochająca LPS.
Stare LPS G2
Droga firmo Hasbro!
Tę petycję, podpisało wiele osób. Jak zdążyliście zauważyć, chodzi o powrót LPS G2. To nie są tylko zabawki, dla niektórych, w tym dla mnie, to życie, z tego nie da się wyrosnąć... Prosimy bardzo, możecie nadal robić G4, ok, ale przywróćcie do sprzedaży G2... my kochamy je i musimy kupować np. jamniki czy spaniele na allegro za około 100 złotych! Nikt nie chce zniżyć ceny i wykorzystuje to, że naszych kochanych LPS G2 nie ma w sprzedaży! Błagam, niech nasze LPS wrócą na półki do sklepów!
Maja
CHCEMY STARE LPS. SĄ ŁADNIEJSZE I BARDZEJ REALISTYCZNE. HASBRO ZRUINOWAŁO NASZĄ MIŁOŚĆ I ODKĄD ZNISZCZYŁA NASZE KOCHANE PETKI JEST TO DLA MNIE NAJGORSZA FIRMA PRODUKUJĄCA ZABAWKI.
Re: Stare LPS G2
- Ja bym chciała że by był rok lps że przez rok w sklepach są stare lps bo zbieram lps i jak były w sklepach one mnie nie obchodziły :(
Re: Re:
kira Lps ma racje
G2 była jest i zawsze będzie najlepsza
myśle że hasbro więcej kasy zarobi na Lps z G2 to tyle
bay
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -