STOP dla zniszczenia warszawskiego Teatru Kamienica
Skontaktuj się z autorem petycji
Małgorzata Pakulska
Powinnismy zzrobic wszystko co w naszej mocy aby wspierać Polskę, naszą kulturę i ludzi którzy ją chronią i budują. Zbyt wielu ludzi stara się nią zniszczyć.... Byłam w teatrze Kamienica rok temu odwiedzajac rodzinę w Polsce. Miałam zaszczyt oglądać przedstawienie ZUS i odczuć niesamowitą atmosferę tego magicznego miejsca w którym nasza ojczysta kultura jest pełna życia, wzniosłości i porusza serce Polaka.
Pozdrawiam
Łukasz Wacławski
bo wierzę w informację pana Emiliana Kamińskiego i wiem/obawiam się ze w tym kraju wszelkie bezprawie jest możliwe
MW
Na spektakle w tym Teatrze chodzą Ludzie z własnej woli i nikt do tej działalności nie dopłaca jak to się dzieje w innych teatrach. Spektakle prezentują wysoki poziom i szkoda byłaby wielka gdyby Teatr zaprzestał działalności.
Sztuki tutaj wystawiane są cudowne Pan Kamiński i jego żona są dobrym duchem tego miejsca Teatr emanuje sympatią do ludzi Byłoby wielką stratą gdyby Teatr został zamknięty nie mówiąc o tym że wyrzucanie do śmieci tylu lat czyjejś pracy to wyjątkowa podłość
Justyna Rogozińska
| This discussion has been closed. |
Pozdrawiam Panie Emilianie i trzymam kciuki.
Elzbieta