STOP dla zniszczenia warszawskiego Teatru Kamienica
Skontaktuj się z autorem petycji
Nie zgadzamy się na jego zniszczenie.
ogladam wszystkie nowe przedstawienia Teatru
i jestem zachwycony ich wysokim poziomem oraz
praca wlozona przez Emiliana w odbudowe
zniszczonej kamienicy
Ile musi upłynąć czasu, aby ,,szemrani osobnicy" przestali gnębić UCZCIWYCH i pełnych pasji WSPANIAŁYCH LUDZI, POLAKÓW, takich jak Pan Emilian Kamiński?
Panie Emilianie, głowa do góry, jestem z Panem!
Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
Bogusław Krysa vel Gregorczyk
Lublin
Nie można pozwalać by oszuści niszczyli piękne miejsca, w majestacie prawa (braku ochrony przez instytucje tzw. prawa).
...to skandal, draństwo, musimy wesprzeć ten Teatr, nie pozwólmy niszczyc to co jeszcze ma wartość w kulturze polskiej.
Re:
znamiennym w POLSCE jest to, że jak coś jest w totalnej ruinie ,nie ma wtedy żadnych spadkobierców,właścicieli.jak tylko ktoś tak jak PAŃSTWO KAMIŃSCY odbuduje ,nada drugie życie zabytkowej kamieniczce natychmiast jak grzyby po deszczu wyrastają chętni na przejęcie budynku.
podpisałam się obiema rękami ponieważ mam dosyć niszczenia wszystkiego co przez lata ciężkiej pracy dokonali nasi dziadkowie, rodzice.odbudowywali KRAJ ze zniszczeń ,a teraz niszczy się przemysł .szkolnictwo.służbę zdrowia,fabryki i o zgrozo zaczyna się niszczyć kulturę!!!! .w miejscach gdzie były kina-które zlikwidowano powstały biedronki ,lidle,i inne twory typu szmoteksy.bardzo gorąco kibicuję PAŃSTWU KAMIŃSKIM żeby za naszym skromnym pośrednictwem udało się utrzymać TEATR w którego powstanie włożyli tyle serca,pracy,pieniędzy żeby nam dostarczyć uczty duchowej,wystawiając wartościowe spektakle dla dzieci i dla dorosłych.łączę dla PAŃSTWA WYRAZY NAJWYŻSZEGO SZACUNKU !!!!
| This discussion has been closed. |