STOP dla zniszczenia warszawskiego Teatru Kamienica
Skontaktuj się z autorem petycji
Trzeba chronić Kulturę i ludzi ją tworzących; podziwiam wszystkich, którzy mają odwagę tworzyć dla nas teatry, miejsca gdzie możemy przeżywać emocje, uniesienia. To nie jest łatwe ... nie pozwólmy tego niszczyć!
Kultura powinna być bardziej rozpowszechnia ,bardziej docierać do szarej strefy ,młodzieży, i dzieci,,a także szkół i takich małych miejscowość jak moje miasteczko.Rząd powinien więcej dofinsowywac, teatry, a nie zamykać!¡!!!, Wiele osób nie stać na podróż i zakup biletów ,a bardzo chętnie obejrzeli by sztukę kulturalnie w Waszym teatrze."Może" rząd powinien również do finansować domy kultury ,aby organizowały wyjazdy do teatrów,a wtedy WSZYSCY byliby zadowoleni .Teatry pękały by w szwach ,a my szarży ludzie mielbyśmy zadowolenie ,że o nas nikt nie zapomniał DLA TEGO JESTEM PRZECIWKO ZAMYKANIU TEATRU!!!!!!!! i całą moja rodzina czyli sześć osób
powiązania z SB? dowody na sfałszowanie?
Wg https://mojepanstwo.pl/dane/krs_osoby/686197,adrian-accordi-krawiec ur. 1978 r., czyli "powiązania z SB" może mieć tylko pośrednie, a nawet jeśli się taki związek potwierdza (np. przy Funduszu Kościelnym), to taki argument odwraca uwagę, rodzi niezdrowe podejrzenia. Podkreślanie, że reprezentuje go młoda Ukrainka spod Lublina i jego nietypowego, obcego, jakby sztucznego członu nazwiska, też szkodliwe - cytujcie je normalnie. Opisane praktyki fałszowania praw własności, podstępnego i poniżej ceny wykupywania praw od spadkobierców dawnych właścicieli, korumpowania urzędników odpowiedzialnych za mienie miejskie i zabytki, szykanowania lokatorów, celowego niszczenia budynku w celu wymuszenia wykreślenia z zabytków i rozbiórki pod developerów są częste (np. podpalenia na Pradze Płn., "oczyszczacze kamienic" w Poznaniu itd.), ale gdzie dowody? Rozumiem nerwy gospodarzy teatru, ale musicie to sformułować spokojniej, nie do podważenia. Życzę powodzenia "Kamienicy" i chętnie wesprę, jak mogę.
STOP MAFII i TERRORYZMOWI!
Niech zaistnieje SIŁA PRAWA-NIE PRAWO SIŁY!
| This discussion has been closed. |