STOP zamknięciu Zatoki Puckiej
Skontaktuj się z autorem petycji
Na ministra brać tego co na Hel dopłynie na desce . W ,,elitach,, jedyne deski jakie znaja to sedesowe
26
Kolejne zuchwalstwo "władzy"?
- Są jacyś nowi "właściciele" zatoki?
- Urzędnicy "budują relacje społeczne" zlecając płatne prace wg priorytetów na listach potrzeb społecznych, których nie ma?
- Czyje interesy chronią urzędnicy i naukowcy za społeczne pieniądze?
Lista tego typu retorycznych pytań nie ma końca. Czas na społeczną świadomość, zwartość i aktywność.
walczmy...
Re:
Problem w tym ,że prawo nie nadąża za życiem. Od wielu lat postulujemy by nie łączyć pojęcia "żeglarz" ze skuterami.
Skuter jest zabawny tylko dla prowadzącego , dla wszystkich dookoła jest niezwykle uciążliwy. Facet na desce nie czyni nikomu krzywdy więc w jakim celu zakazywać mu pływania po Zatoce Puckiej?
To przypomina problem z Qadami :- ni pies ni wydra. Ani to motocykl ani samochód. Można jeżdzic bez kasku a wrzawy robi jak 30 samochodów.
Wydaję się,że należy uwzględić w klasyfikacji skutery wodne jako ściśle wyodrębniony typ pojazdu wodnego...
Antyskuterowiec i Antyqadowiec
Zamknięcie Zatoki Puckiej to nieporozumienie.
Re: Re:
#112: - Re: 373 stron opisu pod zapotrzebowanie" np str 207 zagrożeniem dla Półwyspu jest intensywne użytkowanie rekreacyjne" ale odkrywcze stwierdzenie a kasy poszło na ... szkoda gadać...
Rece precz od sportów wodnych
Czy. Ktoś przeliczył ile zyskamy a ile stracimy .Czy nas na to stac?
Chyba że o czymś nie wiem!
Jestem za tym aby Polska została Skansenem Świata.Tylko niech za to nam zapłacą ,a ja sam założę skórę z niedzwiedzia i wybuduje szałas.Tylko co na to Niedzwiedz?
Następny krok to zamknięcie Portu Gdynia!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam