UWOLNIĆ ZYGMUNTA MIERNIKA!
Skontaktuj się z autorem petycji
Dziękuję i wierzę, iż mój Polski Rząd jest w stanie rozwiązać ten skądinąd "delikatny" problem. Chwała bohaterom!
Uważam ze czyn popełniony przez P. Miernika jest nieadekwatny do kary jaką obecnie odbywa. Jednocześnie sytuacja ta w pełni obrazuje stan polskiego wymiaru sprawiedliwości tj. sądownictwa.
Dziękuję i wierzę, iż mój Polski Rząd jest w stanie rozwiązać ten skądinąd "delikatny" problem. Chwała bohaterom!
Ogromne współczucie z mojej strony i strony mojej rodziny dla człowieka niezłomnego w swojej uczciwości i obrony prawdy.
Oczekujemy wyciągnięcia konsekwencji od pseudo-sędziny, która wydała taki niesprawiedliwy wyrok.
Dlaczego tacy sędziowie jeszcze sprawują swoje urzędy. Gdzie do licha ciężkiego jest Rząd. Dlaczego Minister Sprawiedliwości nic nie robi w tym względzie, na co czeka? Boi się? Ja na bojaźliwy Rząd nie głosowałam. Mieliśmy nadzieję, że nareszcie się w Polsce mojej Ojczyźnie coś się zmieni. Jeszcze nadzieja w nas nie umarła. Ale jak długo jeszcze będziemy trwać w nadziei?
kontynuacją systemy represji i zniewolenia Polski, która trwa nierozliczona od końca drugiej wojny. Jest to komunistyczna mafia do kontroli nad Narodem Polskim ku jego zniewoleniu i ostatecznie zagładzie.
| This discussion has been closed. |